Vakantie Engels onderdompeling - Engels taal-programma

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Vakantie Engels onderdompeling - Engels taal-programma

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD

Ons programma is een uitzonderlijke kans voor u om uw kennis van het Engels te verbeteren, of u nu een universitaire student of een professional. Op basis van de onderwijsfilosofie van leren-door-doen, het Vakantie Engels Immersion ondersteunt u bij het verbeteren van uw taalvaardigheid in het Engels met een interactieve, studentgerichte aanpak. De Vakantie Engels Immersion is zo ontworpen dat u het volledige voordeel van het leren van talen kansen krijgt, terwijl u geniet van uw tijd in Santa Fe. Voor een ware onderdompeling ervaring, zul je communicatief Engels Klassen en Cultuur & Communicatie Workshops, evenals buitenschoolse activiteiten bij te wonen.

2014 Data:

  • 21 januari - 14 februari
  • 24 februari - 14 maart
  • 31 maart - 18 april
  • 28 april-16 mei
  • 10-30 juli

Andere sessies beschikbaar als er ruimte beschikbaar is op het terrein SFUAD's, en een minimale inschrijving van 20 studenten (10 per Engels niveau).

In de lessen Engels, zult u zich richten op het ontwikkelen van uw communicatieve taalvaardigheid in het Engels in een comfortabele klassikale omgeving. U zal worden gegroepeerd op basis van uw vaardigheidsniveau en werken met hoog opgeleide, ervaren taaldocenten die houden van te leren.

ENGELS LESSEN

Je zult ongeveer 15 uur per week van communicatieve Engels taalonderwijs krijgen, actief leren door middel van hands-on activiteiten zoals speurtochten, rollenspellen en videoprojecten. Door deel te nemen aan leuke en interessante taalleeractiviteiten, zie je je taalvaardigheden te verbeteren vanaf de eerste dag van de klas!

Cultuur & Communicatie Workshops

In de Cultuur & Communicatie workshops leert u over en ervaring een verscheidenheid aan culturele tradities en thema's. Door middel van gastsprekers, excursies en actieve lessen, zult u niet alleen uw kennis van het Engels, maar ook uw intercultureel begrip en een competentie uit te breiden. Populaire onderwerpen zijn: Indiaanse tradities, Sport, Sieraden maken, Etnisch eten, yoga, en Film.

Buitenschoolse activiteiten zorgen voor een extra mogelijkheid om Engels te verbeteren en te leren over de Amerikaanse cultuur. Vakantie Engels Immersion studenten maken deel uit van de SFUAD campus gemeenschap, en je bent aangemoedigd om deel te nemen aan de universiteit evenementen en activiteiten. Enkele populaire evenementen kunnen zijn: tentoonstellingen, filmavonden, concerten, sport, en dagtochten. Je moet voldoende vrije tijd in de avonden en in het weekend om te profiteren van de SFUAD gesponsorde activiteiten, evenals verkennen Santa Fe op uw eigen.

Programma voor studenten, docenten en personeel, en het Engels Leraren aangeboden.

PROGRAMMA INFORMATIE:

  • 12 uur van het Engels taalonderwijs per week.
  • Deelnemers gegroepeerd volgens hun vaardigheidsniveau en werken met goed opgeleide, ervaren Engels taal instructeurs.
  • 6-uurs Cultuur & Communicatie Workshops aangeboden 3 keer per week.
  • Wekelijkse excursies kunnen deelnemers naar Santa Fe te verkennen.

Duur:

Drie weken

Kennis Van Het Engels:

Alle deelnemers moeten de Laureaat Engels Placement Test te voltooien

Immigratie Documenten:

B-2 bezoeker visum

Minimum leeftijd:

18 jaar

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
3 weken
Voltijd
Price
Prijs
2,800 USD
waaronder onderwijs, huisvesting en maaltijden.
Locations
Verenigde Staten - Santa Fe, New Mexico
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates