VS - Duitse Summer Law School in internationaal en vergelijkend recht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Welkom bij de Amerikaans-Duitse Summer Law School

Breng je zomer door in het hart van Europa

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Justus Liebig University Giessen, de Marquette University Law School en de University of Wisconsin Law kijken ernaar uit studenten van over de hele wereld te ontvangen voor de 12e Amerikaans-Duitse Summer Law School in Giessen.

Het programma combineert hoogwaardig onderwijs met een breed scala aan culturele en sociale activiteiten.

Tijdens de vier weken in Giessen studeren de studenten in een vertrouwde omgeving en ontmoeten ze uitstekende docenten en beoefenaars van over de hele wereld. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om een Duitse taalcursus te volgen die op verschillende niveaus wordt aangeboden.

Studenten kunnen deelnemen aan onze excursies naar de prachtige Europese hoofdsteden, Berlijn en Brussel . Het programma wordt afgerond met verschillende optionele sociale evenementen , zoals sport, een zomerbarbecue en de accommodatie in een hotel met ontbijt .

Kerngegevens

  • Programma datum: 18 juli - 15 augustus 2020
  • Lengte: 4 weken

Credits: 3 ECTS-credits per cursus voor het slagen voor het academische programma 1 ECTS-credits voor de succesvolle deelname aan de optionele Duitse taalcursussen

Onderwerpen

  • Internationaal economisch recht
  • Comparative Constitutional Law
  • Bedrijfsethiek en mensenrechtenwetgeving
  • Internationaal intellectueel eigendomsrecht

Een optionele Duitse taalcursus wordt ook aangeboden.

  • Prijs: 1900 €

De prijs is inclusief alle cursusmaterialen en een aanvullende literatuurlijst, de accommodatie in gedeelde slaapkamers (hotel, een badkamer) incl. ontbijt, ziekte-, ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering, gratis openbaar vervoer in Giessen en excursies naar Brussel en Berlijn, evenals de meeste sociale evenementen.

Testimonials SLS Giessen

Jenny Vuorenlinna, Law, Finland

"De vakken pasten perfect bij mijn eigen interesses. En na een korte blik door de docenten van de zomerschool was ik ervan overtuigd dat de kwaliteit van de cursussen uitstekend zou zijn. Ik verbeterde mijn juridische vaardigheden op het gebied van internationaal en rechtsvergelijking, evenals mijn taalvaardigheden door de Duitse taalcursus, die ik belie zal nuttig zijn in mijn toekomstige professionele carrière. "

Jayanti Mishra, India, Law

"Mijn deelname aan de zomerschool was een verrijkende en educatieve ervaring voor mij, zowel academisch als persoonlijk heb ik veel kennis opgedaan (dankzij de geweldige leraren!), Vrienden gemaakt voor het leven en goede herinneringen verzameld die ik zal koesteren voor altijd."

Francis Sinsai, Gambia, Internationaal publiekrecht

"Als je twijfelt of je wel of niet meedoet, aarzel dan niet! Pak je koffers en zet je schrap voor een maand lang belonende ervaringen! Het programma had een indrukwekkend evenwicht tussen academische en sociale activiteiten. En het beste van alles, de vrienden die ik hier heb gemaakt maakte het zomerprogramma het meest lonend. "

Marcelle B. Cortiano Nagakura, Brazilië, rechten, IE-recht en vergelijkend constitutioneel recht

"Toen ik ging studeren voor cursussen zomerwetenschappen, was ik van plan naar Engeland of de VS te gaan, maar toen vond ik SLS Giessen en het was een dankbare verrassing." De hele structuur van de cursus is zeer indrukwekkend en de kwaliteit van de lessen en professoren gaat boven elke verwachting die ik eerder had, dus over het algemeen kan ik zeggen dat de SLS absoluut een geweldige ervaring was, en een essentieel onderdeel van mijn leven en toekomstige carrière. "

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Justus-Liebig-University celebrated its 400th anniversary in 2007. The University took these celebrations as an opportunity to emphasize its individual subject profile, display its strengths, and pres ... Lees meer

Justus-Liebig-University celebrated its 400th anniversary in 2007. The University took these celebrations as an opportunity to emphasize its individual subject profile, display its strengths, and present its top-level research initiatives. Lees Minder