User Experience (UX) Design-programma

V School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

User Experience (UX) Design-programma

V School

Nooit eerder kwamen de gemeenschappen voor ontwerponderwijs op een meer elektrische manier samen! Introductie van de cursus voor het ontwerpen van gebruikerservaringen van V School .

We hebben de oprichters / makers letterlijk bij een aantal van de beste creatieve bureaus in het land verzameld om een ​​curriculum te maken waarin de ontwerpconcepten worden geleerd die de sector leiden.

V School 's skill-builder (part-time) cursus is ontwikkeld voor het individu binnen het ontwerp of de frontend ontwikkelingsgebieden die op zoek zijn naar een overstap naar UX Design of hun algemene vaardigheden willen verbeteren.

Als een ontwerper

Je leert de essentie van wireframing, prototyping, testen en hoe het UX-proces past in de ontwerp- en ontwikkelingsworkflow.

Als een ontwikkelaar

Je vertrekt met een goed begrip van hoe gebruikerservaring en ontwerp de structuur van geweldige apps informeren. Alle studenten vertrekken met een robuust portfolio-project inclusief wireframes, gebruikersgegevens en een klikbaar prototype van een interactief project.

Over de instructeur: Ryan Potter

Ryan heeft een BFA in schilderen en tekenen van de Universiteit van Utah, maar waar hij echt laat gebeuren, is de magie in de pixels.

Ryan werkt al meer dan 21 jaar in interactief ontwerp en ontwikkeling. Hij begon als een ontwerper. Werkte vervolgens als ontwikkelaar en vervolgens als producent. Ryan's achtergrond geeft hem het unieke perspectief van fundamenteel inzicht in elk stukje van de puzzel waaruit een interactief kunstwerk bestaat. Hij heeft gewerkt in bedrijfssoftware, onderwijs en internet-startups en heeft het succes en de mislukking gezien die de com-boeg voor de stip hebben gemaakt. Hij kan coderen in Python, AS3, C #, PHP, JavaScript en HTML5 / CSS3. Eigenlijk betekent dat dat hij een zieke interactieve Samurai is die dingen kan doen waarvan je niet eens wist dat ze mogelijk waren. Met zijn ogen dicht.

Hij heeft geweldige sites gemaakt voor merken als De Beers, Walmart, Nintendo, Sandisk, Sweets Candy, The North Face, Clorox, Adobe, Alltel, Specialized Bikes, Old Spice, General Motors, MINI USA, Ski Utah, Utah Office of Tourism, Nike, Ski Utah, Burton Snowboards, Powder Mountain, Microsoft, Street League, University of Oregon, Rossignol, TBWA / Chiat / Day, The Getty, Ubisoft, Golds GYM, GYM Jones, Adrenaline Lacrosse en Beats by Dre. Misschien

De grootste kracht van Ryan, naast het kweken van een perfect getrainde Leonidus-baard, is niet alleen in staat om het ondenkbare te doen, maar ook in de mogelijkheid om het eenvoudig uit te leggen aan niet-geniale types. Ryan's eerdere optredens voor het lanceren van Contravent, hij was een schepper van Super top Secret en daarvoor sloeg hij in Salt Lake waar hij de interactieve charge leidde. Als je wilt weten waar hij nog meer werkt, stuur ons dan een aan jezelf geadresseerde gefrankeerde envelop en we sturen je de lijst. We raden 5 stempels aan. Het offline leven van Ryan draait om zijn vrouw en twee dochters. Voor de lol bouwt hij custom bobber motorfietsen en voor het geval je je afvraagt, hij is veel cooler dan jij.

Cursus Syllabus

Ryan Potter zal het proces doorlopen van wat er nodig is om een ​​app of site te ontwerpen. De gebruikerservaring in al zijn stappen bespreken. Tegen het einde van de cursus hebben ontwerpers een volledig afgeronde kennis van de praktijk van gebruikerservaringen.

Vanwege de aard van deeltijdlessen krijgen studenten huiswerkopdrachten die verder gaan in de lessen van de klas door de geest uit te breiden en uit te dagen om ux te zien en te beheersen in de dagelijkse omstandigheden.

Ontdekking en onderzoek

  • wireframing
  • Informatie-architectuur
  • Ontwerp, ontwikkeling en testen via lancering.
  • Klasse project
  • prototyping
  • Gebruikersverhalen en -reizen
  • Een meer diepgaand leren Schets en XD
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 26, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Salt Lake City, Utah
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates