University expert in de automatisering

laSalle Barcelona Postgraduate

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

University expert in de automatisering

laSalle Barcelona Postgraduate

De Graduate Automation hoe de kennis en instrumenten die nodig zijn voor het ontwerpen, implementeren en bewaken van projecten in de gebouwautomatisering sector.

Vandaag de dag zijn er een aantal technologische oplossingen voor domotica-netwerken ontworpen om specifieke gebieden of specifieke behoeften te dekken. Dit is verward ingenieurs, installateurs, gebruikers, etc., terwijl het het werk van integratie, zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de universele oplossingen zoals Residential Gateway heeft belemmerd.

Daarom domotica standaarden gebaseerde oplossingen die het hele scala van mogelijke huishoudelijke en industriële toepassingen te dekken worden opgelegd aan de markt. Ook professionals vereisen kennis van de eigen systemen voor unieke oplossingen en systeemintegratie.

PUBLIEK

Input Profile

 • * Voor mensen van wie de professionele ontwikkeling center, of u zich kunt concentreren op de korte termijn, op het gebied van automatisering, zowel industriële of woonomgevingen: engineering en projecten, de bouw, de inbedrijfstelling, de exploitatie en het onderhoud, productie en / of distributie van materialen, apparatuur en diensten, enz.
 • * Recent afgestudeerden in engineering loopbaan (technische en / of hoger) en hogere beroepsopleiding.

Output Profile

Professionele mogelijkheden verbetering kan worden ingedeeld op basis van de input profiel als volgt: Voor pas afgestudeerden op zoek naar hun eerste baan (academici / beroepsopleiding van hogere rang):

 • * Expert kennis geaccrediteerd om deel te nemen in de sector van de bouw van automatisering.
 • * Knowhow bedrijven Engineering, Projects en exploitatie georiënteerde automatisering sector woningen te creëren.

Buiten professionals voor de sector:

 • * Mogelijkheid om activiteiten uit te breiden tot de sector van de automatiseringssystemen, engineering bedrijven en projecten.
 • * Een uitstekende academisch curriculum om beroep te veranderen.

Voor professionals:

 • * Uitgebreide multidisciplinaire kennis.
 • * Groter gemak en de snelheid in de ontwikkeling van de activiteiten.
 • * Gelegenheid voor professionele verbetering.
 • * Toegang systeem certificaten en pointers in de wereld van de industriële en residentiële automatisering protocollen.

bereidt zich voor

Het nemen van de Graduate Domótica verkregen over de nodige kennis om te overwinnen met volledige garantie examens officiële certificaten van KNX en Lonworks. Ook krijgen ze de kennis die nodig is om te verhogen, maken en uitvoeren van een project van automatisering van elk type van de bouw.

Het programma is gericht op de kennis van de belangrijkste processen in de Autonome Systemen Sector residentiële en industriële.

Dit programma is een initiatief van La Salle gezien het gebrek aan professionalisme in deze sectoren (voornamelijk woon), de noodzaak om de vaardigheden van de werknemers te upgraden in de sector en de huidige groei van de Automatisering en robotica in de dienstensector .

METHODOLOGIE

De methodologie van deze meester is bij uitstek praktisch.

Naast de lessen, de meester ontwikkelt conditioners voor groepswerk praktijken en laboratoria.

BELANGRIJKE PUNTEN

1 Master innovatief op Europees niveau, omdat het integreert de industriële automatisering en robotica huisvesting. Bovendien benadrukt het efficiënt programmeren en innovatie van de geïnstalleerde systemen.

2 gegeven door professionals met bewezen expertise en orestigio in de sector, waaronder Matrikon OPC, CEDOM of de Spaanse vereniging van Robotics.

3 Dit is een programma op maat van de huidige professionele behoeften van de sector en een aanvulling op alle professionele georiënteerde gebied van de beroepsopleiding.

4 Veronderstelt de noodzakelijke en voldoende plus afgestudeerden die willen meedoen aan de sector.

5 Master praktisch uit drie modules die afzonderlijk kunnen worden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 maanden
Voltijd
Price
Prijs
2,800 EUR
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan