close

Filters

Resultaten weergeven

Cursus Studies in Toerisme 2021

Voor studenten die hun post-secundair onderwijs willen verbreden, kan een undergraduate certificaat de sleutel zijn. Met een korter programma en een kleiner bereik kunnen studenten hun kennisbasis verbreden, hun vaardigheden in hun vakgebied verscherpen of de weg banen naar een masterdiploma. Wat is een undergraduate certificaat in toerisme? Ontworpen om een ​​fundamenteel begrip van de toer… Meer informatie

Voor studenten die hun post-secundair onderwijs willen verbreden, kan een undergraduate certificaat de sleutel zijn. Met een korter programma en een kleiner bereik kunnen studenten hun kennisbasis verbreden, hun vaardigheden in hun vakgebied verscherpen of de weg banen naar een masterdiploma.

Wat is een undergraduate certificaat in toerisme? Ontworpen om een ​​fundamenteel begrip van de toeristenindustrie te bieden, omvat dit programma typisch een reeks cursussen en studies gericht op bedrijfs majors die extra onderwijs zoeken buiten een vierjarige opleiding. Cursussen kunnen toerisme en gastvrijheid vanuit een zakelijk perspectief verkennen, vaak met betrekking tot aspecten zoals het ontwerpen en beheren van resorts en bijbehorende faciliteiten, financiën en boekhouding, marketing voor toeristische attracties en juridische aspecten met betrekking tot de toeristische sector.

Studenten die een undergraduate-certificaat in het toerisme behalen, kunnen hun bedrijfskennis in brede zin en met betrekking tot toerisme versterken, waardoor ze een carrière in en uit de industrie bevorderen. Het programma combineert vaak kennis over marketing en consumententrends en moedigt geïnformeerde besluitvorming aan, met name in het kader van duurzaamheid.

Scholen die programma's aanbieden voor een undergraduate certificaat in toerisme verschillen in zowel de kosten voor registratie als de structuur van het programma. Voor informatie over programmakosten en duur, moeten studenten contact opnemen met hun school naar keuze om verder te informeren.

Met een undergraduate certificaat in toerisme, kunnen studenten voorbereid zijn op zakelijke carrières in de horeca en toerisme-industrie. De toerismesector omvat een verscheidenheid aan faciliteiten en alle toezichthoudende en managementfuncties daarin. Evenementenplanners, managers van reis- en reisagentschappen en managers van informatiecentra begeleiden toeristen en houden toezicht op reisbelangen. Restaurant-, hotel- en gamingmanagers nemen beslissingen over de leiding in de verschillende faciliteiten die op toeristen zijn gericht.

Veel scholen over de hele wereld bieden undergraduate certificaten in het toerisme, omdat de industrie een belangrijke rol speelt in de wereldeconomieën. Er bestaan ​​onlineprogramma's voor studenten die op afstand wonen om van te profiteren. Zoek voor meer informatie over je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Royal Business College
Servië Online, Servië +4 Meer

Dit programma koppelt business principles met de sector deskundigheid door de introductie tot de theorie en praktijk van het moderne toerisme. Het programma onderzoekt ook kwe ... +

Dit programma koppelt business principles met de sector deskundigheid door de introductie tot de theorie en praktijk van het moderne toerisme. Het programma onderzoekt ook kwesties zoals ecotoerisme en duurzame ontwikkeling. Het houden van deze kwalificatie zal u toelaten om vertrouwen in het toepassen van de belangrijkste business en management concepten tot een sector die brede carrièremogelijkheden biedt zijn. kwalificaties av -
Undergraduate Certificaat
Voltijds
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Online