Filter
Undergraduate Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Undergraduate Certificaten in Rechtenstudies 2019

De undergraduate certificaat spreekt meestal aan studenten die hun kennis van een bepaald gebied van de studie uit te breiden, zonder een master of doctoraat verdienen. Na voltooiing van een certificaat programma, studenten meestal toegang tot hoger betaalde banen en beroepen te krijgen.

Om mensen te begeleiden in de juiste richting worden systemen van wet- en regelgeving vastgesteld. De context waarin dergelijke richtlijnen worden gebruikt omvat alles van onderwijsstelsels om de horeca aan de internationale politiek.

Undergraduate Certificaat Programma in Rechtenstudies

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Rechtenstudies

New College of the Humanities

Kies je major en minor voor je gecombineerde honours graad en studeer het onderscheidende diploma van de hogeschool, dat is ontworpen om je de basis en inzichten te geven ... [+]

Kies je bachelordiploma

Kies je major en minor voor je gecombineerde honours graad en studeer het onderscheidende diploma van de hogeschool, dat is ontworpen om je de basis en inzichten te geven om een ​​lonend en bevredigend leven te leiden.

Bouw je diploma

Gebruik het wiel om je bachelordiploma op te bouwen.

Undergraduate Study - Mogelijke combinaties voor Bachelor Degrees (Major en Minor)Filosofie met kunstgeschiedenisFilosofie met creatief schrijven BAFilosofie met economie BAFilosofie met Engels BAFilosofie met geschiedenis BAFilosofie met wet BAFilosofie met politiekEngels met kunstgeschiedenis BAEngels met creatief schrijven BAEngels met economie BAEngels met geschiedeni... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
August 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands