Uitvoerend ondernemerschapsprogramma

The Cantillon Institute for Entrepreneurship

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Uitvoerend ondernemerschapsprogramma

The Cantillon Institute for Entrepreneurship

De beste manier om een ​​geweldig bedrijf te creëren

Half MBA, Half Accelerator, geen ander ondernemersprogramma biedt zo'n volledige ervaring.

Het 3 maanden volledig geïntegreerde curriculum van Cantillon ontwikkelt succesvolle, doordachte nieuwe ondernemers die geweldige bedrijven creëren.

Kom naar Parijs, waar het wereld ondernemerschap is uitgevonden, log in een van onze Franse Kastelen en leer hoe u uw bedrijf begint van internationale succesvolle ondernemers.

De snelste manier om succesvol ondernemer te worden

Wij zijn serieus over uw succes. We hebben een gestructureerd 3 maanden curriculum ontwikkeld van wekelijkse trainingen, mentoring en business-building opdrachten om u te helpen uw intentie om te zetten in een gek geweldig bedrijf. Ons programma wordt geleerd op enkele van de hoogste gerangschikte internationale business schools en wordt gebruikt in de publieke sector van Parijs. Het combineert de beste tools en modellen uit de Verenigde Staten met een internationale focus.
Wij geven u training, mentoring, tools, juridische, boekhouding en marketing.
Het enige wat je moet doen is het toevoegen van werk en tijd.

baard-2365810_960_720

Sterktes van het programma

  • Voor ondernemers door ondernemers: alle leraren en mentoren hebben succesvolle bedrijven gecreëerd, veel ervaring en onderwijzend in de beste business schools.
Leer door te doen: we leren topteorie en begeleiden u over de praktijk. Langs het programma werk je op een zakencase dat je startup bedrijf is.

Diversiteit: wij werpen de beste talenten van over de hele wereld aan, die ethniciteiten, geslachten, achtergronden en eeuwenheid bevorderen. Nee Equity: we geloven dat u autonoom en onafhankelijk moet blijven. Om deze reden nemen we in dit stadium geen eigen vermogen in de bedrijven van onze ondernemers. Alles wat u nodig heeft: ons programma omvat alle aspecten van opstartlancering. En terwijl we uw succes niet kunnen beloven, hebben meer dan 70% van onze ondernemers klanten voor het einde van het programma. We weten wat er nodig is. ;)

De praktische handen op alternatief voor een MBA

Het duurt veel werk en veel vaardigheden om een ​​idee te maken in een omzetbedrijf. Ons programma geeft u de tools om binnen drie maanden te slagen.

Week 1
SMELTKROES
Team
Visie
Bedrijfsmodel
pitching
Week 2
Collider
Klantontwikkeling
Probleem Interview
BBA *
Week 3
Collider
Klantontwikkeling
observatie
Rollen en betrokkenheid
BBA *
Week 4
Collider
Klantontwikkeling
bevestiging
Planning
Eigen vermogen
BBA *
Week 5
Collider
Oplossingsontwerp
Idee generatie
Klantenselectie
BBA *
Week 6
Collider
Oplossingsontwerp
Segmentatie
Minimaal levensvatbaar product
BBA *
PRACTICUMS • MENTORING • TOOLS • COWORKING • JURIDISCH • REKENINGKUNDE
Week 7
Collider
Oplossingsontwerp
branding
Gebruiker
Ervaring
Bestuur
BBA *
Week 8
Collider
Naar de markt gaan
Website
Klantenwerving
BBA *
Week 9
Collider
Zakenplan
Manageriële en financiële boekhouding
BBA *
Week 10
Collider
wettelijk
inlijving
BBA *
Week 11
Collider
Naar de markt gaan
pitching
BBA *
Week 12
DEMO DAG
BBA * Business Building AssignmentsWEEK 1 DE KRACHTIGE

Ondernemerschap kan worden geleerd en 80% van de fouten die leiden tot opstartfalen vermeden. U leert in een paar dagen meer over hoe u een succesvolle start kunt bouwen dan u zou kunnen in maanden van zelfstudie. Met meer dan dertig intensieve lessenuren combineert The Crucible vooraanstaande ondernemingspraktijken, de beste academische theorie en praktische tools om een ​​bedrijf te plannen en te plukken. 3 dagen trainingen, workshops en privé-mentoruren om uw bedrijf te beginnen.

JE ZAL

  • Leer hoe u een bedrijf start
<li>Bevestig je 'idee'</li> <li>Ontwerp een pitch bericht</li> <li>Leer als een ondernemer denken</li> <li>Maak een visie voor succes</li> <li>Krijg het laatste ondernemingsraamwerk en tools</li> <li>Maak cruciale verbeteringen in zowel de manier waarop u denkt en het bedrijfsmodel van uw start-up.</li>


WEEK 2 TOT 12 DE COLLIDER

Het creëren van een nieuw product of dienst is het enige risicovolle ding dat een bedrijf kan doen. Over het geheel genomen is het falenpercentage van nieuwe producten ruim 85%. Onze aanpak van productontwikkeling verhoogt uw kansen op succes aanzienlijk met de principes van klant centric design en snelle productontwikkeling. Wij ontwikkelen producten met de vraag van de klant in gedachten, die het falen dramatisch beperken. En terwijl we je succes niet kunnen beloven, hebben meer dan 70% van onze ondernemers klanten binnen vier maanden na het inschrijven van het programma.


JE ZAL

  • Zoek klantensegmenten
<li>Maak minimaal levensvatbare producten (snelle makkelijke oplossingen die verkopen)</li> <li>Test de producten in de markt</li> <li>Ontwikkel de producten om diegenen die werken te vinden</li> <li>Weet hoe u uw bedrijf kunt opnemen</li> <li>Plaats de producten op een panel van beleggers</li>


ENTREPRENEURIAAL LEADERSHIP ONTWIKKELINGSPROGRAMMA

Tijdens het programma richten wij ons op zowel harde als zachte vaardigheden. De beste ondernemers zijn enorme leiders, en ons doel is u te helpen uw potentieel te bereiken. Tijdens uw tijd in The Cantillon werken wij samen met u om anderen effectief te leiden. Wij zetten u in teams met andere ondernemers, zodat u een gestructureerde en veilige plek kunt vinden om aan uw zachte vaardigheden te werken.

JE ZAL

  • Heb maandelijkse vergaderingen en lessen om belangrijke ontwikkelingsuitdagingen uit te wisselen
<li>Een-op-&eacute;&eacute;n en groepscoaching op uw communicatievaardigheden</li> <li>Complete 360 &#8203;&#8203;&deg; feedback</li> <li>Peer Exchange</li>vrouwen-1209678_960_720

Uw reis begint hier

Toelatingsvoorwaarden

We hebben geen ideeën of bedrijven gekozen, we kozen voor grote individuen. Wij werpen de beste talenten van alle achtergronden aan. Terwijl we mensen met goede educaties vinden, leveren diploma's geen succes op; Hard werken en visie doen. Als u anders denkt en hard werkt, willen we u ontmoeten. Om de kwaliteit van de klasinteractie en persoonlijke ontwikkeling te waarborgen aanvaarden we nooit meer dan 25 mensen per cohort.

Toelatingsprocedure

Minder dan 20% van de aanvragers worden geaccepteerd; Wij willen dat u omringd wordt door gelijkgestemde, zeer gemotiveerde collega's.

Toelatingsproces

Taalbeleid

Het totaal van onze lessen en materiaal is in het Engels. Ons doel is ondernemers te koesteren die in staat zijn om de internationale bedrijfsomgeving te integreren.

Collegegeld

Huidig ​​collegegeld is slechts € 9890 inclusief BTW voor de eerste deelnemer (CEO). Kosten voor extra deelnemers die aan hetzelfde project werken, zijn € 4990 inclusief BTW.
1e afbetaling: 20% van de totale opleiding, € 1980, ongeveer 2 weken na ontvangst van de toelatingsaanbod.
2e paaiement: 60% van de totale opleiding, € 5930, na de Crucible.
3e afbetaling: Tenminste 1 maand na de start van het programma bedraagt ​​de laatste betaling € 1980.

Accomodaties

De Cantillon regelt uw drie maanden verblijf in een van ons Frankrijk kasteel in de buurt van Parijs voor ongeveer € 6000 voor de drie maanden. Neem contact met ons op voor meer details.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
3 maanden
Voltijd
Price
Prijs
9,890 EUR
Voor de eerste deelnemer (CEO)
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Mei 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Jan. 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Mei 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan