Uitgebreide Postgraduate Diploma In Business En Marketing Strategie Weg Naar Meesters In Marketing En Innovatie

Sevanan Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Uitgebreide Postgraduate Diploma In Business En Marketing Strategie Weg Naar Meesters In Marketing En Innovatie

Sevanan Business School

Uitgebreide Postgraduate Diploma in Business en Marketing Strategy Pathway to Masters in Marketing en innovatie

De Extended Postgraduate Diploma in Business en Marketing Strategy is een uitgebreide opleiding, het verstrekken van de studenten met een brede introductie in de principes van waardecreatie door middel van strategische marketing, slimme branding & advertising, klantrelaties en data-analyse en lonende carrière.

MA in Marketing en Innovatie (Top-Up) is bedoeld voor afgestudeerden van elke discipline die willen een carrière in marketing en strategische marketing management na te streven. Deze masteropleiding is gericht op uw bestaande kennis uit te breiden op de markt brengen en aan te vullen uw werk ervaring met de hedendaagse vaardigheden en concepten marketing managers moeten succesvolle professionals in hun vakgebied te worden.

PROGRESSIE

De EduQual Uitgebreide Postgraduate Diploma in Business en Marketing Strategy is erkend door Anglia Ruskin University (ARU), de ondernemende universiteit van het Jaar 2014. Houders van deze EduQual Diploma kan ontwikkelen op de laatste fasen van de ARU MA Marketing en Innovatie die door de London School of Marketing (LSM), een universitair college van ARU wordt geleverd. Studenten kunnen de ARU mate top-up programma in elk van het wereldwijde netwerk van Local Access Points LSM te voltooien.

Programma specificatie

Klik hier om het programma te lezen Specificatie voor de Extended Postgraduate Diploma in Business en Marketing Strategy.

Om de eenheden voor de Extended Postgraduate Diploma in Business en Marketing Strategy klik op de onderstaande links te bekijken:

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Tsjechiƫ - Praag
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Tsjechiƫ - Praag
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan