Uitgebreid internationaal basisjaar in de levenswetenschappen *

University of Surrey International Study Centre

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Uitgebreid internationaal basisjaar in de levenswetenschappen *

University of Surrey International Study Centre

De Life Sciences Uitgebreide Internationale Stichting Jaar Leidt tot een breed scala van graden in biologie en chemie gerelateerde vakken aan de Universiteit van Surrey. *Onder voorbehoud van goedkeuring

Core unit

Academisch Engels vaardigheden

Academische Engelse vaardigheden streven ernaar om u grondige opleiding te geven in de taal en aanverwante academische vaardigheden die u in staat stellen uw academische potentieel op de universiteit optimaal te behalen. Deze vaardigheden omvatten de processen van academisch schrijven, effectieve en uitgebreide leesstrategieën, effectieve deelname aan seminars en presentatie van presentaties, en luisteren naar en opnemen van informatie effectief van lezingen. U ontwikkelt ook de nauwkeurigheid en het bereik van de geschreven en gesproken taal die nodig is om taal effectief en adequaat te gebruiken, met duidelijkheid en vertrouwen in een academische context.

Onderwerp-specifieke eenheden

Om uw Extended International Foundation Year programma af te ronden, bestudeert u ook de volgende eenheden:

Biologie 1 & 2

Deze eenheden zullen studenten aanmoedigen om hun interesse in biologie te ontwikkelen door te bestuderen van de molecules van het leven, cellulaire processen, energiesystemen, genetica en systemen van het leven in planten en dieren.

Chemie 1 & 2

U zal formules, vergelijkingen en mol, atoomstructuur, chemische binding, redoxreacties en thermodynamica bestuderen. Deze eenheden zullen ook betrekking hebben op chemische evenwichten, zuur-base-evenwichten, reactiekinetiek en onderwerpen in organische chemie.

Core Maths & Statistics †

In deze eenheden leer je arithmetische concepten herinneren, je kennis van algebra en calculus ontwikkelen en je begrip van de rol van wiskunde in de wereld verdiepen. U zal het gebruik van grafieken bestuderen bij het oplossen van vergelijkingen, derivaten en integralen en concepten van statistische wiskunde.

† Onder voorbehoud van definitieve bevestiging

Progression Routes

U moet een IELTS-test nemen aan het einde van het Extended International Foundation Year en de vereiste scores behalen. Als u in september 2017 naar uw graad vordert, zijn de onderstaande cijfers uitsluitend voor richtlijnen en kunnen wijzigingen ondergaan.

Let op:

Er zijn beperkte plaatsen aangeboden voor de BSc (Hons) Voeding & Dieetkunde graad.

Er zijn aanvullende toelatingseisen voor BVMSci Veterinary Medicine and Science.

Bezoek de website van de Universiteit van Surrey voor meer informatie.

Leeftijd bij binnenkomst

Je moet 18 op progressie zijn op je bacheloropleiding aan de universiteit

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Guildford, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates