Uitgebreid internationaal basisjaar in bedrijfs-, economie-, juridische en sociale wetenschappen

University of Surrey International Study Centre

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Uitgebreid internationaal basisjaar in bedrijfs-, economie-, juridische en sociale wetenschappen

University of Surrey International Study Centre

De Bedrijfseconomie, Recht en Sociale Wetenschappen Uitgebreide Internationale Stichting Jaar Biedt de vakkennis, taalvaardigheid en studievaardigheden die u nodig hebt voor een studie aan de Universiteit van Surrey in een gerelateerd vakgebied. *Onder voorbehoud van goedkeuring

Core-eenheden

Academisch Engels vaardigheden

Academische Engelse vaardigheden streven ernaar om u grondige opleiding te geven in de taal en aanverwante academische vaardigheden die u in staat stellen uw academische potentieel op de universiteit optimaal te behalen. Deze vaardigheden omvatten de processen van academisch schrijven, effectieve en uitgebreide leesstrategieën, effectieve deelname aan seminars en presentatie van presentaties, en luisteren naar en opnemen van informatie effectief van lezingen. U ontwikkelt ook de nauwkeurigheid en het bereik van de geschreven en gesproken taal die nodig is om taal effectief en adequaat te gebruiken, met duidelijkheid en vertrouwen in een academische context.

Onderwerp-specifieke eenheden

Bedrijfswetenschappen 1 & 2

Deze eenheden zullen inzicht geven in de aard en de reikwijdte van het bedrijfsleven in de samenleving. U zult kijken naar de belangrijkste problemen waarmee nieuwe zaken en best managementprocessen worden geconfronteerd met eenheden gericht op effectief management en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Economie 1 & 2

Deze eenheden zullen u introduceren op de basis van de economie, van het gedrag van individuen tot de nationale en mondiale economie. Studenten krijgen een beter begrip van de vrije markt en de rol van de overheid in de economie.

Electieve eenheden

Om uw Extended International Foundation Year programma af te ronden, studeert u ook een van de volgende keuzevakken:

Boekhouding 1 & 2

Tijdens deze eenheden leer je over de rol van boekhouding in het bedrijfsleven en de behoefte aan financiële informatie. U leert over de verschillende formaten voor het presenteren van boekhoudkundige informatie en het regelgevingskader voor het presenteren van boekhoudkundige informatie.

OF

Wet 1 & 2

In deze eenheden kijkt u naar de kernbeginselen, regels, concepten en structuur van het Engelse juridische systeem, Contractrecht, Consumentenbescherming en de Schending van Nalatigheid. Deze eenheden zullen begrijpen hoe u juridische autoriteit aangeeft en juridische redenering gebruikt om problemen te analyseren.

Progression Routes

U moet een IELTS-test nemen aan het einde van het Extended International Foundation Year en de vereiste scores behalen. Als u in september 2017 naar uw graad vordert, zijn de onderstaande cijfers uitsluitend voor richtlijnen en kunnen wijzigingen ondergaan.

Plaatsen op gastvrijheid of toerisme graden zijn beperkt en zullen per geval worden toegewezen na een interview. Interviews worden uitgevoerd door een Senior Lecturer van de School of Management of het ISC Hoofd van het Centrum tijdens het tweede semester van uw Stichting programma. Als u geen plaats op de gastvrijheid of toerismecursus wordt aangeboden, kunt u nog verder gaan met andere bedrijfs- en managementgraden, onder voorbehoud van het behalen van de academische en Engelse progressiegraden.

Leeftijd bij binnenkomst

Je moet 18 op progressie zijn op je bacheloropleiding aan de universiteit

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Guildford, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates