Tv bewerken intensieve (10 dagen)

Australian Film Television and Radio School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Tv bewerken intensieve (10 dagen)

Australian Film Television and Radio School

Dit tiendaagse Intensieve cursus (geleverd in twee opeenvolgende weken) zal technische opleiding te combineren in het gebruik van Avid Media Composer, de niet-lineaire film / video-editing toepassing op grote schaal gebruikt in de meeste film- en tv-producties, en bevat ook een inleiding tot de creatieve kunst van het bewerken voor televisie en praktische, hands-on oefeningen.

Het aantal banen in de post-productie gebied in televisie is snel toe en zijn er reële kansen zijn voor mensen met de juiste vaardigheden.

Tijdens de cursus zal de officiële Avid-gecertificeerde intensieve cursus combineren bewerken Essentials (101) en de Video Effects-eenheden (110), die samen bereidt je voor Avid gebruikersniveau certificering Media Composer 8 ronden.

De 101 deel van de cursus zal u leiden door de interface en eenvoudige montagetechnieken voordat u naar:

 • Trimmen en fine-tuning van de bewerking,
 • het aanpassen van audio,
 • omgaan met meerdere camera editing,
 • het toevoegen van overgangen en titels toe te voegen,
 • uitvoeren van uw voltooide project.

De training is hands-on en beschikt projectmatige lessen waarin je werken aan real-world projecten, variërend van extreme sporten en schitterende documentaire beelden naar een aflevering van de tv-show Hell's Kitchen.

Het tweede deel van de gebruiker certificering cursus (110) biedt een solide basis in Media Composer audio- en video-effecten mogelijkheden en u zal worden genomen door de basiseffecten-gebouw interface; vervolgens, met behulp van een real-world, hands-on aanpak, leer je:

 • fundamentele audio-aanpassingen en effecten,
 • meerlaagse video compositing,
 • tracking & stabilisatie,
 • retiming verschillende methoden,
 • basiskleur-grading technieken.

In aanvulling op het voltooien van deze twee officiële Avid certificering cursussen, hoort u van diverse ambachtelijke redacteurs die u een overzicht van wat het betekent om een ​​redacteur vandaag zal geven. Je zult inzicht in wat de rol inhoudt en wat krijgen om na te denken over bij het kiezen van je pad. U leert over de praktische aspecten van het werk en de noodzaak om uiteindelijk specialiseren. Deze cursus gasten zijn specialisten in hun vakgebied (Reality / Drama / Documentaire) en biedt advies over hoe de industrie in te voeren en een geven een goed inzicht in hun rol. Ze zullen ook analyseren de logica van de genres en biedt advies en inspiratie om studenten te helpen actief te streven naar de kennis van de rijkdom van de beschikbare middelen en hoe deze middelen te gebruiken om hen beter redacteuren.

De Intensive zal ook betrekking hebben op post-producties workflows en de rol van de assistent-editor. Natuurlijk kostprijs omvat Avid tekstboek en de kosten van de online examen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
10 dagen
Voltijd
Price
Prijs
2,500 AUD
Locations
Australië - Australia Online
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan