Tussenliggende kookcursus
Le Cordon Bleu Mexico
Belangrijke informatie
Selecteer een locatie
Campuslocatie
Buenavista, Mexico
Talen
Engels, Spaans
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Kookcursus Intermediate
Om Intermediate cursussen die nodig zijn om de basiscursus te streven nemen.
Doorgaan met de verworven op het basisniveau van kennis, intermediaire niveau benadrukt klassieke, traditionele recepten en presentatie van de gerechten en het belang van de "mise en kant" en organiseerde in de keuken ontdekken van nieuwe vormen van arbeid presenteren gerechten.
Certificate Information
- Dagen: maandag, dinsdag en vrijdag
- Hours: 8:00-14:00 uur
- Duur: 28 sessies over een feedback sessie en discussie
- Methode: Praktisch en demonstratie
- Minimum studenten: 8 studenten
- Maximale studenten: 16 studenten
Het Bevat:
- 2 volledige uniformen Le Cordon Bleu
- Ingrediënten
- Kookboek
- Koken Intermediate Diploma
- Diploma uitreiking
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Inleiding tot de grondbeginselen van de Franse keuken (certificaat)
- Paris, Frankrijk
Intensief professioneel programma in de Franse keuken (certificaat)
- Paris, Frankrijk
- Dijon, Frankrijk
Geavanceerd professioneel programma in de Franse keuken (certificaat)
- Paris, Frankrijk