Trainingscursus op hoger niveau in Web Application Development

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Trainingscursus op hoger niveau in Web Application Development

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

De Advanced Degree in Web Application Development , specialist in Digital Design en User Experience, leidt u op tot een programmeur met geavanceerde kennis op het gebied van digitaal ontwerpen, een van de meest gevraagde profielen in de markt. Ontwikkel uw communicatieve en creatieve vaardigheden en leer, door middel van specifieke technologieën en ontwikkelingsomgevingen, om computertoepassingen voor alle besturingssystemen en mobiele platforms te ontwikkelen en te verbeteren. Je benadert concepten zoals bruikbaarheid en gebruikerservaring, terwijl je je verdiep in digitale ontwerp- en informatiesystemen, en genereert technologische oplossingen voor alle soorten platforms.

web app

Gericht op jonge mensen die hun professionele werk willen begeleiden binnen het gebied van programmeren en softwareontwikkeling op het gebied van creatieve industrieën. De IED Madrid, als een Superior Design Centre, vult een technische opleiding aan met een specifieke opleiding in digitaal ontwerpen, waarbij professionals met een dubbel profiel worden gecreëerd.

Waarom deze cursus studeren?

We trainen programmeurs die gespecialiseerd zijn in digitaal ontwerpen, zodat je autonoom kunt werken aan de ontwikkeling van specifieke visuele componenten voor elke software-ontwikkeling.

We hebben een laboratorium uitgerust met de nieuwste technologieën voor programmeren in multiplatform-omgevingen.

We vertrouwen op theoretische en praktische training en op de ontwikkeling van echte projecten met bedrijven als een leerkans.

We wedden op een gemengd onderwijs via onze leraren, een balans tussen gekwalificeerde technici en erkende actieve professionals, een kenmerk van de specifieke methodologie die wordt onderwezen in de IED Madrid.

Studeren aan de IED Madrid betekent leven met alle takken van design in een bevoorrechte ruimte, een creatieve ervaring en een unieke kans om onze studenten te bieden.

Carrièremogelijkheden: Softwareontwikkeling op het gebied van creatieve industrieën. Implementatie van specifieke visuele componenten voor softwareontwikkeling. Ontwikkelaar van multimedia-applicaties, games en applicaties aangepast voor mobiele apparaten. Schepper van grafische inhoud en multimediacomponenten voor zijn integratie in verschillende toepassingen. Manager en beheerder van databases.

Deze school biedt programma's in:
  • Spanish (Spain)


Laatst bijgewerkt op March 28, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,900 EUR
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan