Training Cyclus Van Hogere Graad In Illustratie

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Training Cyclus Van Hogere Graad In Illustratie

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Beheers de basistechnieken en illustratie stijlen die u in staat om ideeën en concepten door middel van tekeningen te realiseren.

Wilt u te worden een professionele illustratie? Met het hogere niveau Opleiding in Illustratie leer je een visuele taal die u zal toestaan ​​om ideeën en concepten te realiseren door middel van tekenen, het doen van kunstwerk met verschillende technieken en artistieke stijlen te ontwikkelen. Daarnaast heeft u iniciarás op fundamentele grafische narratieve strategieën voor de ontwikkeling van publicaties of geïllustreerde scripts (storyboards). Door middel van een praktische methode, zul je een taal die je projecten laat in verschillende gebieden, zoals reclame, design, uitgeverijen of kunst te ontwikkelen.

illustratie

Gericht op jongeren die willen hun werk te ontwikkelen op het gebied van de afbeelding, domineert de belangrijkste technieken van de grafische uitdrukking op professioneel niveau en het selecteren van de meest geschikte voor elke opdracht, afhankelijk van de context van communicatieve voorstel.

Waarom deze cursus te bestuderen?

Met deze titel kunt u rechtstreeks toegang krijgen tot Hoger Diploma in Graphic Design, die voldoen aan de eisen regelgevend.

U kunt ervaren wat je leert in klaslokalen en workshops uitgerust met de nieuwste technologieën, door middel van theoretische en praktische opleiding en deelname aan reële projecten met bedrijven.

Wij vertrouwen op een theoretische en praktische opleiding en de ontwikkeling van echte projecten met bedrijven als een kans om te leren en te netwerken.

Kies voor een blended learning door middel van ons onderwijs, een evenwicht tussen gekwalificeerde en erkende professionals actief kenmerk van de specifieke methodiek doceerde aan de IED Madrid.

Studie IED Madrid betekent leven met alle takken van het ontwerp in een bevoorrechte ruimte, een creatieve ervaring en een unieke kans om onze studenten te bieden.

Carrièremogelijkheden: Publishing bedrijven. Reclamebureaus. Ontwerpstudio's. Storyboard voor de film, reclame en televisie. Strips en sequentiële kunst.

Deze school biedt programma's in:
  • Spanish (Spain)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,900 EUR
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan