Training cyclus van hogere graad in Fotografie

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Training cyclus van hogere graad in Fotografie

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ontwikkelt zijn eigen beeldtaal om met succes aan elk project foto en video.

Wilt u leren hoe u een camera en alle noodzakelijke aspecten die u toelaten om een ​​audiovisueel project op een professionele manier te ontwikkelen behandelen? Met de vormende Cyclus van Hoger Diploma zullen zowel binnen als buiten te verdiepen fotografie verlichting technieken, leer je de elementen die deel uitmaken van de vertegenwoordiging van de ruimte te behandelen en ontdek welke technologieën zal toestaan ​​om met succes onder ogen fotografie projecten, wetende ook de belangrijkste technieken en strategieën om video's te ontwikkelen. U op een goede theoretische basis, zal zijn eigen beeldtaal die je toelaat om projecten op verschillende gebieden, zoals reclame, design, mode, uitgeverijen, fotojournalistiek en kunst te ontwikkelen.

fotografie

Gericht op jonge mensen die willen professionele fotografen te worden. U krijgt een conceptueel en technisch in staat de uitvoering van een project met succes gekwalificeerd audiovisuele karakter te vormen.

Waarom deze cursus te bestuderen?

Met deze titel kunt u rechtstreeks toegang krijgen tot Hoger Diploma in Graphic Design, die voldoen aan de eisen regelgevend.

U kunt ervaren wat je leert in klaslokalen en workshops uitgerust met de nieuwste technologieën, door middel van theoretische en praktische opleiding en deelname aan reële projecten met bedrijven.

Wij vertrouwen op een theoretische en praktische opleiding en de ontwikkeling van echte projecten met bedrijven als een kans om te leren en te netwerken.

Kies voor een blended learning door middel van ons onderwijs, een evenwicht tussen gekwalificeerde en erkende professionals actief kenmerk van de specifieke methodiek doceerde aan de IED Madrid.

Career Outlook: Fotostudio. Fabricage en montage in de tv, reclame en film. Audiovisuele technicus in de industriële sector, mode of diensten. Als freelancer doet eigen projecten als een vrije artistieke activiteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Spanish (Spain)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,900 EUR
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan