Lees de Officiële Beschrijving

* Leer om een ​​zeer effectieve investor relations strategie te formuleren
* Begrijp factoren die van invloed zijn waardering
* Ontdek hoe de binnenlandse veiligheid werking van de marktenWie zou moeten deelnemen

Als u een ervaren investor relations professional, u zult het grootste voordeel halen uit dit programma. Deelnemers meestal vertegenwoordigen een breed spectrum van industrieën en bedrijven en zijn bezig met de beste manier om een ​​effectieve investor relations-strategie in de huidige snel veranderende omgeving te formuleren.


Leerdoelen

Grondslag liggen aan de Theorie en Praktijk van Investor Relations programma zijn twee belangrijke gebouwen. Eerste, effectieve strategieën te verbeteren investor relations van een onderneming in staat is om succesvol te concurreren op de kapitaalmarkten. Tweede, zonder een grondig begrip van de belangrijkste financiële en boekhoudkundige concepten, effectieve investor relations strategieën kan niet worden geformuleerd. Om verdere deze doelstellingen, is het programma gericht op:

- Verhoog uw begrip van de factoren die van invloed eigen waardering
- Ontdek hoe de binnenlandse veiligheid werking van de markten
- Bedenk hoe een analist verwerkt informatie
- Onderzoek determinanten van een effectieve strategie voor openbaarmaking
- Bouw je vaardigheid in het ontwerpen, implementeren en evalueren van een investor relations programma
- Lezingen, case-analyses, en groepsdiscussie actief te betrekken bij elke deelnemer aan de lea rning proces.


Deze week durende programma is een veeleisende, maar dankbare leerzame ervaring. Na een optionele sessie op zondagmiddag waarop Finance Fundamentals covers, lessen worden gegeven 8:30-17u00 dagelijks. Twee avonden werksessies en twee sociale uitstapjes voltooiing van de week. Klassikale sessies zijn zeer interactief van aard, met frequente geïntegreerde break-out sessies.Unieke functies

U en andere deelnemers zullen deelnemen aan een trading simulatie spel waarin je zal optreden als market makers dat de handel tegen elkaar om te proberen de meeste handel in het maken van winst. Het spel laat zien hoe de echte wereld de handel plaatsvindt en de prijzen zijn vastgesteld op elektronische uitwisselingen zoals de NASDAQ.

Je hebt ook de mogelijkheid om uw bedrijf met behulp van de geavanceerde kwantitatieve analyse software in dienst van grote portfolio managers te evalueren.

De deelnemers zullen de mogelijkheid hebben om specifieke problemen en zorgen te bespreken met het programma faculteit door middel van presentaties en informele discussies, zowel in als buiten het klaslokaal. Faculteit leden zijn ook beschikbaar bij de maaltijden en tijdens de avonden om individuele problemen aan te pakken. Deze full-time inzet van de kern faculteit biedt een continuïteit van het ene onderwerp naar de volgende en een integratie binnen het seminar, dat is ongeëvenaard door andere programma's.


Zie 32 andere vakken van Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Juli 2019
Duration
1 week
Deeltijd
Prijs
7,100 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Aug. 2019

Sept. 2019