Lees de Officiële Beschrijving

Geïsoleerde theorie

We gebruiken de nieuwste state-of-the-art lesmaterialen voor al onze theoretische cursussen en je doet al je studie op onze trainingsfaciliteiten in Göteborg. De prijzen zijn inclusief alle boeken, grafieken en navigatie-apparatuur voor de theorie. We hebben zorgvuldig de beste boeken en handleidingen op de markt geselecteerd voor onze cursussen.

ATPL met (IR) Theorie

EASA ATPL H theoretische full-time cursussen. We gebruiken een mix van boeken uit Oxford, Nordion en Wagtendonk. Theoretische training is verdeeld in twee delen, beide met een duur van zes weken. Elk onderdeel bestaat uit colleges in de klas gevolgd door examens. Er zijn 14 onderwerpen in de ATPL helikoptercursus, IR-theorie is opgenomen in de cursus. Theoretische training bestaat uit 650 uur op de Ground School ATPL Theorie.

Prijs en duur

59 000 SEK / 6 weken examens 6 weken examens

PPL Theorie

EASA PPL H. Er zijn 9 vakken in de PPL helikoptercursus en je hebt de mogelijkheid om een deel van de boeken in je eigen taal te hebben. Alle lezingen worden gedaan in het Engels of in de Scandinavische taal, afhankelijk van de individuele behoeften.

Prijs en duur

30 000 SEK / Individueel schema

IR

EASA IR H. Er zijn 4-7 onderwerpen afhankelijk van het niveau van de licentiehouder. Alle colleges worden in het Engels gedaan en we gebruiken een mix van boeken uit Oxford, Nordion en Wagtendonk.

Prijs en duur

24 000 SEK / Individueel schema

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Northern Air Training »

Laatst bijgewerkt op March 13, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
12 weken
Voltijd
Prijs
59,000 SEK
voor ATPL met (IR) Theorie. 30 000 SEK voor PPL-theorie. 24 000 SEK voor IR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019