TOEFL voorbereidingscursus

International Language Institute (ILI)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

TOEFL voorbereidingscursus

International Language Institute (ILI)

TOEFL voorbereiding

Word lid van een van onze drie TOEFL Preparation klassen en maak je klaar voor het nemen van de TOEFL (Test van het Engels als vreemde taal)!

Intensive TOEFL Preparation klasse

Deze klasse omvat intensief werken aan het luisteren, spreken, lezen en schrijven vaardigheden, evenals strategieën voor het benaderen van TOEFL taken en testen op de computer. Studenten nemen twee mini-examens en één volledige praktijk examen elke cyclus. De volledige cursus is acht weken. Onze intensieve TOEFL class ontmoet maandag tot en met vrijdag 9:00-02:10. Collegegeld is $ 780 voor 4 weken. De vereiste tekst voor de TOEFL Preparation cursus is momenteel $ 97. Onze 2017 officiële start data zijn: 17 januari (dinsdag), 13 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei, 5 juni, 3 juli, 31 juli, 28 augustus, 25 september, 23 oktober, 20 november, 18 december Echter, studenten kunnen iedere maandag beginnen! De I-20 formulier voor een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven voor studenten in de Intensive TOEFL Preparation klasse die minstens 16 jaar oud zijn. Voor meer informatie over het verkrijgen van een F-1 Student Visa en de vereisten voor het verkrijgen van een I-20 formulier, neem dan contact met ons op.

Semi-intensieve Evening TOEFL Preparation Class

Onze semi-intensieve avond TOEFL klassen ontmoeten dinsdag, woensdag en donderdag 18:40-08:45. De volledige cursus is 24 weken. Collegegeld is $ 260 voor 4 weken. De vereiste tekst voor de TOEFL Preparation cursus is momenteel $ 97. Studenten kunnen elke dinsdag beginnen.

Semi-intensieve zaterdag TOEFL Preparation Class

Onze semi-intensieve zaterdag TOEFL klassen voldoen 9:00-01:05, met inbegrip van een 20-minuten pauze. De volledige cursus is 40 weken. Collegegeld is $ 160 voor 4 weken. De vereiste tekst voor de TOEFL Preparation cursus is momenteel $ 97. Studenten kunnen elke zaterdag te starten.

Inschrijving

In te schrijven in een van onze TOEFL Preparation klassen, de student nodig heeft om een ​​aanvraag in te vullen en betaal een $ 50 kosten van de aanvraag. De minimum leeftijd is 14. De applicatie kan online worden ingevuld op http://ilidc.com/esl/enroll. Aankomende studenten kunnen ook komen naar onze school en toe te passen in eigen persoon. Engels voor gevorderden vaardigheden zijn vereist voor de inschrijving. Een plaatsing test zal worden gegeven aan alle nieuwe studenten.

PLAATSING TESTEN

Maandag tot en met donderdag: 09:00-07:00
Vrijdag: 9:00-03:30
Zaterdag: 09:00-12:30
Geen afspraak nodig. De test is online niet beschikbaar.

betaling beleid

Collegegeld voor de eerste 4 weken moet volledig worden betaald voor de leerling in de klas is toegestaan.

Vragen?

Neem contact op met onze Admissions Office op + 1-202-362-2505 of ili@ilidc.com.

Het nemen van de TOEFL

De bereiding klasse omvat niet inschrijven voor of het nemen van de officiële test. Houdt u er rekening mee dat ILI is geen test centrum voor de TOEFL. Om een ​​testcentrum en het aanmeldformulier voor de officiële test, ga dan naar www.ets.org/toefl.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
8 - 24 weken
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
780 USD
Collegegeld: $ 780 voor 4 weken (full-time)
Locations
Verenigde Staten - Washington D.C., District of Columbia
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Gaithersburg, Maryland
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan