Lees de Officiële Beschrijving

Creëren van mogelijkheden voor een revolutie in uw bedrijfsvoering door meer efficiëntie in het ontwerp en beheer van uw supply chain. In dit programma, faculteit huidige state-of-the-art modellen en praktische hulpmiddelen voor supply chain management en multi-plant coördinatie.

Sessies gericht op effectieve logistieke strategieën voor de ondernemingen die complexe netwerken en op de integratie van supply chain componenten in een gecoördineerd systeem om service levels te verhogen en kosten te verlagen. Het effectieve beheer van voorzieningen, voorraden, transport, informatie, outsourcing en strategische samenwerking om de operationele prestaties te verbeteren, worden gepresenteerd met real-world case studies. Elke deelnemer ontvangt het boek Supply Chain Management: strategie, planning, en Operatie.

Belangrijkste voordelen


Tijdens deze cursus zult u:

  • Leren supply chains die supply chain design winstgevendheid te verbeteren
  • Gebruik het product design, strategic sourcing, en contracten voor de meeste efficiënte match van vraag en aanbod
  • Bouwen en het maximaliseren van de supply chain coördinatie en samenwerking
  • Identificeer supply chain risico's en het ontwerp risicobeperkende strategieën
  • Explore pu rchasing, productie en distributie van strategieën voor een mondiale omgeving

Wie zou moeten deelnemen

  • Het programma is bedoeld voor top-en middenkader-managers en consultants die verantwoordelijk zijn voor binnenlandse en internationale supply chain en logistieke systemen.
  • Het programma is waardevol voor operaties, logistiek, voorraadbeheer, transport en managers die willen gladde productie met zo weinig mogelijk voorraad, hoge service levels, en lage kosten het hele systeem te waarborgen.
  • Het programma is ook nuttig voor managers die willen een dieper begrip van de rol supply chains te spelen in de globale bedrijfsstrategie te krijgen.

Veel bedrijven vinden het vooral handig om een ​​team van de deelnemers sponsoren voor het programma. Bijwonen als een team produceert een gedeelde woordenschat en het leren ervaren dat de toepassing van nieuwe concepten en ideeën om bedrijfs-kwesties worden aangemoedigd. Speciale werkgroepen, prijzen en andere regelingen zijn beschikbaar voor bedrijven die de opdracht teams van minimaal vier deelnemers.


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 43 andere vakken van Kellogg School of Management at Northwestern University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 dagen
Prijs
5,300 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019