Lees de Officiële Beschrijving

Competentiegericht leren om leiderschapskenmerken te verbeteren

Deze serie is ontworpen om de vaardigheden op te bouwen die de leidinggevende medewerkers het meest nodig hebben voor meer individuele, team- en organisatorische prestaties.

Toegepast Leiderschap: Leid from Within (Deel I) ontwikkelt vaardigheden in betere communicatie, identificeren van rollen en verantwoordelijkheden, interpersoonlijke stijlen en zelfbestuur.

Toegepast Leiderschap: Leid Great People (Deel II) ontwikkelt persoonlijke vaardigheidsvaardigheden op het gebied van het creëren van een motiverend klimaat dat leidt tot groei en prestatiebeheer.

Toegepast Leiderschap: Leid with Purpose (Deel III) zal vaardigheden in klantenservice, visie, probleemoplossing en procesverbetering onderzoeken.

Toegepast Leiderschap: Leid voor Legacy (Deel IV) kijkt naar ethiek, conflictresoluties, onderhandelingsvaardigheden en veranderingsmanagement.

Speciale aankondiging: Blended Program Ons gerenommeerde Applied Leadership programma wordt nu aangeboden in een "mixed learning" -formaat, dat het beste van online en face-to-face instructies combineert om de resultaten op een goede en efficiënte manier te leveren.

Levering is 3 tot 4 uur per week van online studie gedurende 8 weken, afgesloten met 3 volle dagen van face-to-face klaslokaal training. Voordelen zijn onder meer:


Verlaagde reiskosten
8 dagen training met slechts 3 dagen vanaf het kantoor
Bestudeer wanneer en waar je wilt
Begint binnenkort!

Zie 1 andere vakken van Boise State University College of Business & Economics »

Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
8 weken
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum