Supervisie training serie

Boise State University College of Business & Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Supervisie training serie

Boise State University College of Business & Economics

Competentiegericht leren om leiderschapskenmerken te verbeteren

Deze serie is ontworpen om de vaardigheden op te bouwen die de leidinggevende medewerkers het meest nodig hebben voor meer individuele, team- en organisatorische prestaties.

Toegepast Leiderschap: Leid from Within (Deel I) ontwikkelt vaardigheden in betere communicatie, identificeren van rollen en verantwoordelijkheden, interpersoonlijke stijlen en zelfbestuur.

Toegepast Leiderschap: Leid Great People (Deel II) ontwikkelt persoonlijke vaardigheidsvaardigheden op het gebied van het creëren van een motiverend klimaat dat leidt tot groei en prestatiebeheer.

Toegepast Leiderschap: Leid with Purpose (Deel III) zal vaardigheden in klantenservice, visie, probleemoplossing en procesverbetering onderzoeken.

Toegepast Leiderschap: Leid voor Legacy (Deel IV) kijkt naar ethiek, conflictresoluties, onderhandelingsvaardigheden en veranderingsmanagement.

Speciale aankondiging: Blended Program Ons gerenommeerde Applied Leadership programma wordt nu aangeboden in een "mixed learning" -formaat, dat het beste van online en face-to-face instructies combineert om de resultaten op een goede en efficiënte manier te leveren.

Levering is 3 tot 4 uur per week van online studie gedurende 8 weken, afgesloten met 3 volle dagen van face-to-face klaslokaal training. Voordelen zijn onder meer:


Verlaagde reiskosten
8 dagen training met slechts 3 dagen vanaf het kantoor
Bestudeer wanneer en waar je wilt
Begint binnenkort!

Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 weken
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Boise, Idaho
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Boise, Idaho
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan