Sup'infograph werd gecreëerd binnen de ESRA in 1997 aan de groeiende behoeften van trades training in computer graphics 2D / 3D, in het bijzonder aan deze in de realisatie van de animatie, game video, special effects in films en tv-dressing.

De opleiding duurt 3 jaar, 2 jaar in de basisvorming. In het derde jaar hebben de studenten de mogelijkheid om te kiezen tussen drie opties:

  • Realisatie / Animatie
  • Modeling, Rendering en Licht
  • 3D compositing en VFX

Naast de theoretische en praktische cursussen, studenten volledig team in een korte animatiefilm in de eerste en derde jaar en een animatic tweede jaar.

Toelating tot het eerste jaar is concurrerend. Deze wedstrijd staat open voor afgestudeerden en studenten van het laatste jaar, afhankelijk van het succes in het baccalaureaat.

Het curriculum, gespreid over drie jaar, omvat theorie, praktische werk, het uitvoeren van een animatiefilm elk jaar, en 16 weken minimum verplichte stages.

1 en 2 jaar, het programma biedt ook een goede learning authoring-software cinema enscenering en artistieke tekening. Het onderwijs wordt gedaan in software tutorials, met een student van arbeid station. De prestaties van vijf team staat voor de synthese van theoretische en praktische.

In het tweede jaar, studenten ronden: karakter modelleren, texturen, ontwikkeling shaders, het creëren van skeletten, villen, animatie in het algemeen en animatie in inverse kinematica, deeltjes, dynamiek de rendering. En ze erin slagen de mix van geluiden van hun producties met de studenten van de ISTS (het departement).

Naast de lessen en practica, werkruimten zijn beschikbaar voor studenten gratis service van 19:00 tot 22:00 uur van maandag tot en met donderdag tot 19:00 uur op vrijdag en zaterdag.
1e en 2e jaar, lessen zijn gemiddeld 25 uur per week.

Studenten moeten acht weken van de verplichte cursussen in de 2e en 3e jaar, een totaal van 16 weken.

Opleiding te volgen in:
  • Frans

Zie 5 andere vakken van ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet