Lees de Officiële Beschrijving

Onze extreem populaire International Summer Young Learner-cursus is perfect voor tieners tussen de 8 en 12 jaar oud.

Het is ontworpen om interactief en plezierig te zijn - om ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd Engels spreekt. Met een uitstekende locatie komen studenten van over de hele wereld om onze cursussen te volgen.

We bieden Engelstalige cursussen van hoge kwaliteit voor elk niveau van Engels leren - van beginners Engels tot geavanceerd Engels. Onze klassen zorgen ervoor dat u individuele aandacht en deskundige lessen krijgt als u Engels met ons studeert.

Tijdens je lessen richt je je op het verbeteren van je Engels op alle belangrijke vaardigheidsgebieden van spreken, lezen, schrijven, luisteren en natuurlijk grammatica. Onze geweldige leraren zorgen ervoor dat je hard werkt in de klas, veel leert tijdens je tijd in Loxdale en veel plezier hebt!

Tijdens je lessen krijg je ook de gelegenheid om iets meer over het VK te leren. Elke week hebben studenten lessen die de Britse cultuur verkennen met onderwerpen als Britse festivals, onderwijs, eten en lokale geschiedenis. U leert ook over de plaatsen die u bezoekt tijdens uw weekendtrips.

Sociale activiteiten

Bij Loxdale bieden we een opwindend programma van sociale en middagavonden voor onze jonge studenten. Je zult ook elk weekend genieten van twee uitstapjes naar plaatsen zoals Londen, Bath, Portsmouth, Oxford, Cambridge en Windsor. Er is echt iets voor iedereen.

Welzijn

We nemen welzijn zeer serieus in Loxdale en zijn er trots op dat we voor uw kinderen zorgen. Onze pre-teens worden te allen tijde begeleid door onze leraren en personeel om hun veiligheid te garanderen tijdens hun studie bij ons.

Bij Loxdale English Centre bieden we een veilige, goed gestructureerde en levendige omgeving waar veel gelach en plezier is. We kunnen garanderen dat pre-tieners echt een zomer zullen hebben om nooit te vergeten!

Cursus data

Homestay accommodatie
10 juni tot 19 augustus 2018

Woonruimte
24 juni tot 22 juli 2018

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Loxdale English Centre »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Duration
2 - 8 weken
Voltijd
Prijs
- Prijs is afhankelijk van het type accommodatie en de lengte van het verblijf.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019