Waarom is de Summer School interessant voor jou?

Hier bij Fundesem Business School hebben we een innovatief drie weken durend programma ontwikkeld voor universiteitsstudenten en pas afgestudeerden, waardoor studenten in korte tijd kennis van zaken kunnen opdoen en hun persoonlijke vaardigheden kunnen verbeteren.

De lessen worden gegeven door dezelfde docenten als die van de FBS MBA-programma's en volgen dezelfde methodologie van de casestudy. De lessen worden in het Engels gegeven vanwege het grote aantal buitenlandse studenten dat de school aantrekt. De casestudy's die worden besproken en geanalyseerd, zijn die van de beste business schools ter wereld, zoals Harvard, MIT, IE, Stanford, IESE, Kellogg, etc.

Waarom kiezen voor FBS?

FBS is een school met meer dan 50 jaar ervaring met een erkende Prestige, zowel nationaal als internationaal.

De school heeft eersteklas faciliteiten met collegezalen, klaslokalen, grote schoolborden en de multimedia-technologie die nodig is om te voldoen aan de behoeften van studenten die willen studeren aan een topschool.

Bovendien is FBS gevestigd in Alicante, een van de steden met de beste lifestyle in Europa. Alicante heeft een uitstekend klimaat en wordt beschouwd als de Miami van Europa. De stad biedt grote stranden en een unieke omgeving, waardoor het jaloers is op andere mediterrane steden.

De studenten die naar de Summer School gaan, kunnen genieten van een kosmopolitische stad, uniek in Spanje en Europa. Alicante is de vierde stad van Spanje in termen van BBP.

Het Summer School-programma omvat zowel academische als activerende onderwerpen, zoals het verbeteren en leren van persoonlijke vaardigheden, evenals loopbaanplanning en beoordeling om die eerste baan aangeboden te krijgen.

Wat zijn de zomerdansdata?

De Summerschool begint op 8 juli en eindigt op 26 juli met een diploma-uitreiking.

Hoeveel kost de Summer School?

€ 2.000

Waaronder: theorielessen, workshops en externe activiteiten. Early Bird Application Discount: een korting van 500 € is van toepassing als de volledige betaling van het programma is gedaan vóór 31 mei 2019.

Zijn er accommodatiefaciliteiten voor studenten?

Ja, FBS kan studenten helpen met hun accommodatie (in appartementen dichtbij de school) door middel van overeenkomsten met makelaars.

De studenten die naar de Summer School gaan, kunnen genieten van een kosmopolitische stad, uniek in Spanje en Europa.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op May 15, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 weken
Voltijd
Prijs
2,000 EUR
Op locaties
Op datum
Einddatum
Juli 26, 2019
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juli 26, 2019