Summer School in Parijs

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Over Parijs

Parijs is een stad die geen introductie behoeft - de Lichtstad . Een onbetwistbare wereldhoofdstad, locatie voor de ondertekening van de meest ambitieuze internationale akkoorden over het tegengaan van klimaatverandering, de overeenkomsten van Parijs in 2016, en gastheer voor de Olympische Spelen van 2024, het is de thuisbasis geweest van enkele van de grootste creatieve talenten en kritische denkers in de moderne geschiedenis . Wat is een betere plek om 2 weken door te brengen om inzicht te krijgen in Disruptive Technologies en hun impact op de bedrijven en managers die ze gebruiken?

eiffel tower, paris, france

Ons programma

Ons zomerprogramma op de Kedge Business School campus in Parijs biedt internationale studenten de kans om hun kennis en begrip van disruptieve technologieën en hun invloed op modern management in het hart van Parijs te ontwikkelen.

In de loop van onze 2-weekse zomercursus bieden wij:

 • 2 cursussen van elk 5 ECTS
 • Elke cursus is een intensieve module van 1 week
 • Een zakelijk bezoek aan Parijse bedrijven die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie en blockchain-technologieën.
 • Een rondleiding door Parijs aan de rivier de Seine
 • 1 ontbijt, 1 lunch en 1 diner
 • Officiële transcripties en een certificaat

In aanmerking komende deelnemers: zeer gemotiveerde en ruimdenkende bachelor- of masterstudenten met een goede academische reputatie en voldoende Engels.

programma's

Pakket 1: Disruptive Technologies and Modern Management

 • Cursus 1: disruptieve technologieën
  Cursusformaat: 6 uur per dag gedurende 1 week; van 29 juni - 3 juli 2020
 • Cursus 2: Klantwaarde creëren met innovatieve technologieën
  Cursusformaat: 6 uur per dag gedurende 1 week; van 6 - 10 juli

132967_pexels-photo-1595385.jpeg

Waarom kiezen voor dit programma?

2 intensieve cursussen

Je kunt slechts één cursus per week volgen, met 5 ECTS-credits, of beide cursussen in het pakket (10 ECTS). En als je wilt mixen en matchen met andere Kedge Summer School-programma's, kun je van 8 juni tot 17 juli maar liefst 6 lessen volgen. "Hop-On" - volg een les van 2 weken - dan "Hop-Off" en reis twee weken door Europa, kom dan terug en neem nog een les. Er zijn talloze mogelijkheden om uw programma aan te passen aan uw behoeften, interesses, timing en budget!

Alle cursussen worden in het Engels afgeleverd

door een gevarieerde, internationale pool van docenten van topkwaliteit

Sociale en bedrijfsbezoeken

Elke week nemen we een bedrijfsbezoek of sociale activiteit op (inbegrepen in het collegegeld). Ons programma in Parijs omvat een bezoek aan een in Parijs gevestigd bedrijf dat AI en Big Data-management gebruikt, en een rondleiding door Parijs langs de rivier de Seine!

Personaliseer je zomerprogramma volgens jouw interesses

Dankzij ons flexibele formaat kunt u ons programmapakket in Parijs volgen of cursussen kiezen op onze campussen in Bordeaux en Marseille die u het meest interesseren om uw eigen "hybride" optie te bouwen

Verdien Transferrable ECTS Credits

Elke Kedge Summer School-cursus heeft 30 contacturen, is formeel geëvalueerd, draagt 5 overdraagbare ECTS-credits en leidt tot zowel een certificaat van voltooiing als officiële transcripties. Als 5 ECTS-credits een probleem zijn om over te stappen naar een gelijkwaardige cursus bij uw thuisinstelling, neem dan contact met ons op om te zien welke mogelijkheden kunnen worden uitgewerkt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Lees meer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Lees Minder
Bordeaux , Marseille , Parijs , Toulon , Sjanghai , Dakar + 5 Meer Minder