Algemeen
Beschrijving van opleiding
Over
Tien weken totale onderdompeling in de Italiaanse eet- en wijncultuur. Deelnemers leren, ervaren en proeven met hun eigen handen
Doel
Door middel van lezingen, praktijken, workshops en excursies ontwikkelen studenten kennis en inzicht in de interactie van mensen en hun eten en drinken en begrijpen ze het belang ervan als motor voor toerisme, handel, cultuur en welzijn. Eten en drinken zal nooit meer hetzelfde zijn voor de studenten die dit programma bijwonen !!!
Wie kan solliciteren
Studenten van alle disciplines die geïnteresseerd zijn in de voedingssector.
Taal
Engels
Intensiteit van het programma
Full time
Toepassing
Toelatingseisen
- Bachelor- of masterniveau
Vereiste documenten
- Identiteitsdocument (* PASPOORT voor het geval u een buitenlandse student bent *)
- Inschrijvingsformulier
- Curriculum vitae
- Alle documenten moeten in pdf-formaat zijn om ze indien nodig op de portal te uploaden
ECTS
15
vergoedingen
1000 euro
Bankoverschrijving naar de volgende rekening:
Università di Pisa
Dipartimento di Scienze dierenarts
Banca di Pisa e Fornacette - Credito Cooperativo ScpA
IBAN: IT51N0856270910000011156635
BIC / SWIFT: BCCFIT33
financieringen
Stuur alstublieft een e-mail naar de coördinator voor meer informatie.
Periode
14 februari - 24 april 2020
Deadline van de aanvraag
17 januari 2020
Over de school
The University of Pisa is a public institution boasting twenty departments, with high level research centres in the sectors of agriculture, astrophysics, computer science, engineering, medicine and ve ... Lees meer