Summer school - art introductie

Kensington and Chelsea College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Summer school - art introductie

Kensington and Chelsea College

11

Onze Tekenen & schilderen cursussen hebben als doel om voor elk wat wils te bieden.

Voor de beginner die wil leren over een nieuwe expressieve medium of voor de meer ervaren beoefenaar die de kans om te experimenteren en vind opbouwende kritiek wil. Onze cursussen zorgen voor beginners en ervaren beoefenaars om samen te werken het verkennen van verschillende schilderen materialen, technieken en vakdisciplines.

Tekenen is een essentiële vaardigheid dat al onze artistieke en creatieve inspanningen ten grondslag ligt. De tekening laat ons toe om expressief en beschrijvend zijn, om te verkennen en te communiceren. Wij bieden een scala aan tekenlessen die u zal toestaan ​​om te tekenen oefenen met begeleiding en ondersteuning te onderzoeken. Onze tekening cursussen zijn geworteld in de gevestigde praktijk, maar omarmen innovatie en experimenten.

Het leven tekenen en schilderen les te geven leerlingen de mogelijkheid om te studeren en te werken vanuit de menselijke figuur en verken verschillende media, materialen en technieken. Puttend uit de figuur kan inspireren veel verschillende vormen van artistieke onderzoek; uit een verkenning van de identiteit voor een goed begrip van de menselijke lichamelijkheid. Observatie, samenstelling, meet- en meningsuiting zijn belangrijke elementen en poses zijn ook een historische referentie en de context gegeven.

Geen bijzondere school of kunstfilosofie regelt onze koers voorziening met uitzondering van een inzet voor de kwaliteit van de leerervaring.

Art materialen zijn niet inbegrepen in de cursusprijs inbegrepen, maar basic materialen kunnen worden gekocht bij het college tegen redelijke prijzen. Eventuele extra kosten zullen in de loop outline of op gesprek en advies sessies worden vermeld. (Let op: voor het leven tekenlessen een naakt model wordt gebruikt.)

Cursusoverzicht

Deze Summer School is gericht op gevorderde beoefenaars die overwegen terug te keren naar het onderwijs en / of het aanvragen van een hogere opleiding. U ontvangt een kleine toegewijde atelierruimte en zelfstudie ondersteuning. Deze intense periode van onderzoek zal zich richten op centextualising uw kunstwerk door middel van individuele tutorials en groep kritieken. Advies zal worden gegeven op de portefeuille voorbereiding en 24+ leningen. U kunt direct inschrijven, maar we raden u aan om een ​​informeel gesprek met de cursus docent hebben voordat u zich inschrijft. Materialen worden niet in het kader van deze cursus.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Tijden: ma-do 10:00-16:00
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
756 GBP
Volledige Fee £ 375; Niet-EU-Fee £ 756
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates