Hoe ga je deze zomer transformeren?

Het antwoord is een programma waarin deelnemers worden uitgedaagd om hun volledige potentieel te bereiken. In een stimulerende omgeving die bevorderlijk is voor creativiteit en innovatie, is de UÉvora Summerschool een unieke gelegenheid om nieuwe vaardigheden te verwerven tijdens het ontdekken van de campus van UÉvora en de stad Évora. Leg contact met leeftijdsgenoten uit heel Portugal en de rest van de wereld. Maak van de gelegenheid gebruik om de unieke activiteiten op de campus en in de cultureel rijke stad Évora te ervaren. UÉvora Summer School is een inspirerend voorstel om uw toekomst vorm te geven.

Het recept voor een geweldige ervaring aan de universiteit van Évora

  • Cursussen voor iedereen: studenten en afgestudeerden van Portugese en internationale instellingen voor hoger onderwijs, Portugese middelbare scholieren, professionals in verschillende vakgebieden, onderzoekers en het publiek in het algemeen.
  • "Op maat gemaakte programma's", waarbij elke deelnemer zich kan inschrijven voor een of meer cursussen op basis van zijn of haar doelen en interessegebieden.
  • Een uniek sociaal-cultureel programma, met gesprekken met wetenschappers, kunstenaars, alumni van de Universiteit van Évora en meerdere culturele activiteiten aan de universiteit en in de stad.
Opleiding te volgen in:
  • Portuguese (Portugal)
Laatst bijgewerkt op Juni 6, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum