Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen InFlorence Academy?

1

Hebben de mogelijkheid van studeren in een gebouw dat dateert uit de 16e eeuw ...

Ervaar het leven in de stad wereldwijd bekend als de 'wieg van de Renaissance ". InFlorence Academy kan worden gevonden in het oudste deel van Florence, in het prachtige plein Piazza S. Spirito, omringd door typische trattoria's, cafés en traditionele workshops ambachtslieden ', in het centrum van de stad, maar weg van de drukke toeristische gebieden.

Hebben de mogelijkheid van studeren in een gebouw dat dateert uit de 16e eeuw, met een rijke geschiedenis en Florentijnse charme. Onze school is gevestigd in Palazzo Guadagni en heeft 11 klaslokalen, een multimedia-leercentrum, een conferentieruimte, een relaxruimte voor studenten en een groot zonneterras.

Wij geloven in het houden van de klas klein houdt om hoge kwaliteit kwaliteit van het onderwijs te behouden van onze ervaren wetenschappelijk personeel.

Onze gekwalificeerde taaldocenten hebben ruime ervaring op het gebied van de Italiaanse taalonderwijs. Zij maken gebruik van een verscheidenheid aan innovatieve benaderingen om een ​​ideale cursus te ontwerpen voor elke specifieke groep. Een aantal leden van onze docenten zijn ook lerarenopleiders.

Al onze medewerkers hebben ruime ervaring in het omgaan met studenten van over de hele wereld, dus er is altijd wel iemand die je kan helpen met eventuele problemen, groot of klein!

School van de Italiaanse taal

1

Erkend voor US studiepunten door de Universiteit van Wisconsin-Milwaukee

  • Het breedste scala aan Italiaanse cursussen in Florence.
  • De beste leeromgeving voor de hoogste kwaliteit leerervaring.
  • Hooggekwalificeerde leraren.

Studenten die regelmatig een Italiaanse taalcursus in Florence te wonen zullen ontvangen, samen met de Eurocentres certificaat, universiteit credits door een erkende universiteit in de Verenigde Staten. De docenten van UVW maken regelmatige inspecties van de school van Florence en ervoor te zorgen dat er compatibiliteit tussen onze programma's en de behoeften van de studenten.

2

ELEMENTARY ITALIAANSE I

Dit is een grondige inleiding voor mensen met weinig of geen ervaring in het Italiaans. Studenten bouwen een essentiële woordenschat en assimileren elementaire grammatica en zinsstructuren. Klasse wordt uitgevoerd in het Italiaans: oefenen leerlingen luisteren, grammatica en oefeningen op, herhaling boren en gemakkelijke gesprek.

ELEMENTARY ITALIAANSE II

Deze cursus is bedoeld voor studenten die al ten minste één semester van de Italiaanse taal hebben gehad. Het richt zich zowel op grammatica en conversatie, in een poging om de studenten in staat stellen vertrouwen in zich uit te drukken in het Italiaans te voelen.

3

INTERMEDIATE ITALIAANSE I

Studenten ontwikkelen het vermogen om correct te communiceren met uitgebreide woordenschat. Conversational praktijk verbetert luisteren en interpretatie vaardigheden voor een beter begrip en reactie. Lezen en schrijven oefeningen te verbeteren vaardigheden in het begrijpen van proza ​​en het schrijven van brieven en eenvoudige boodschappen. De toegang is gebaseerd op tests in het Italiaans.

INTERMEDIATE ITALIAANSE II

Goede kennis van de grammatica regels nodig is. De cursus is gebaseerd op een beoordeling van complexe grammaticale structuren en oefeningen in het lezen, samenstelling, fonetiek, syntaxis en stijl. Studenten die deze cursus moet het bereiken van een goed niveau van competentie en in staat zijn om te gaan met de normale situatie in Italië. De toegang is gebaseerd op de plaatsing testresultaten.

5

ADVANCED ITALIAANSE

Een goede kennis van het Italiaans grammaticaregels is vereist om deze cursus, die bestaat uit een overzicht van de belangrijkste grammaticale structuren en oefeningen van het lezen, samenstelling, fonetiek, syntaxis en stijl te nemen. Studenten die deze cursus moeten kunnen omgaan met alledaagse situaties in Italië, om authentieke teksten te lezen en te praten over culturele elementen (zowel mondeling als schriftelijk essays). De toegang is gebaseerd op de plaatsing testresultaten.

School of Humanities & Cultuur

1

Geaccrediteerd door Rocky Mountain College of Art and Design

  • InFlorence Academy biedt een verscheidenheid aan traditionele en innovatieve cursussen op het gebied van de geesteswetenschappen.
  • Deze programma's worden aanbevolen voor studenten die graag meer over de Italiaanse geschiedenis, kunstgeschiedenis, architectuur, Middeleeuwse Geschiedenis, Dante & Divinia Commedia, Italian Cinema, Food & Culture te leren.

Humanities & Cultuur Cursussen

2

Wortels van het kapitalisme in Italië (12de-16de eeuw)

Deze cursus gaat in het begin van de economische groei in de late middeleeuwen in de stadstaten in Italië als gevolg van handel en immigratie, evenals de culturele invloeden uit het Byzantijnse Rijk en de islamitische wereld. De cursus richt zich op de opkomst van kooplieden en bankiers, zoals de familie Medici en op de cruciale positie van Florence in de overzeese handel, de koopvaardij en de specialisatie in wol, zijde en leder.

3

Geschiedenis van de Renaissance Architectuur

De revolutie vond plaats in figuratieve kunst en architectuur uit de 14e tot de 16e eeuw betekent een keerpunt in de westerse beeldcultuur en de algehele beschaving. Omdat de meest concrete van de figuratieve kunst, architectuur vertegenwoordigt de meest tastbare resultaat van een dergelijke revolutie en de directe ervaring van de constructieve en ruimtelijke aspecten is essentieel om volledig te begrijpen onze cultuur en onszelf. Deze cursus zal zich bezighouden met de grote meesters van de architectuur uit de Renaissance, zoals Brunelleschi, Leon Battista Alberti, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Raffaello, en Palladio.

4

Geschiedenis van de Florentijnse Kunst en Architectuur

Deze cursus is een reis door verschillende eeuwen en heeft betrekking op de Romeinse tijd, Romaanse en gotische Middeleeuwen, Renaissance, en enkele voorbeelden van barok. Het biedt de mogelijkheid om te bezoeken en te vergelijken verschillende gebouwen uit verschillende periodes en stijlen.

Architectural Drawing

Deze cursus introduceert studenten aan de praktijk van de vrije hand tekenen en vervolgens tot de toepassing ervan op het architectonisch ontwerp proces. De cursus zal tekening te introduceren als een manier van denken, als een visuele waarneming, als een middel voor observatie, oordeel, storytelling en representatie. Het proces van de tekening zal worden beschouwd als een ervaring, als een relatie tussen mens en wereld.

Technologie en Bouwmaterialen

Materialen en technologie keuzes zo sterk van invloed op zowel de symbolische en expressieve waarde aan de prestaties van de architecture.The cursus geeft voor elk materiaal: eigenschappen, verwerkingsmethoden, esthetische betekenis en prestaties met betrekking tot de als leidraad voor de bouw goedgekeurd keuzes goed ontwerp.

5

Het verkennen van Italië: een overzicht van de Italiaanse cultuur & maatschappij

Deze cursus is een overzicht van de hedendaagse Italiaanse cultuur en maatschappij met historische referenties. Het is gericht op het ontwikkelen van een beter begrip van Italië en zijn cultuur met de nadruk op de geschiedenis en cultuur van Florence. De selectie van meetwaarden wordt verzameld uit verschillende bronnen. Het heterogene karakter van de collectie weerspiegelt het geloof van de instructeur dat de studie-buitenland-student open voor verschillende manieren van leren zou moeten zijn - van het lezen van Dante, het kijken naar een film van Rossellini, om te winkelen in een Italiaanse markt voor levensmiddelen in het kader van het onderzoek naar traditionele Italiaanse gerechten. Dit, in combinatie met bezoeken ter plaatse (vijftig procent van de cursus wordt gedoceerd in excursies), zal verruimen en aan te scherpen de perceptie van de student gedurende de tijd niet alleen in Florence, maar in Italië en Europa.

6

Kunstgeschiedenis: Italiaanse Renaissance

De meest bloeiende periode van de stad Florence gaat van het begin van de veertiende eeuw tot het eind van de zestiende eeuw. Het grootste deel van deze periode staat bekend als de Renaissance en produceerde een groot aantal van de grote kunstenaars, die in een speciale omgeving die de productie van kunst en architectuur voor religieuze, politieke en persoonlijke verbetering aangemoedigd gewerkt. De lessen zal zich richten op een aantal van de belangrijkste kunstenaars van deze tijd (Brunelleschi, Masaccio, Ghiberti, Donatello en de jonge Michelangelo) en ook op de kunst patroons, met name de familie Medici, die de Florentijnse scene domineerden tot in de late Renaissance.

Dante en Divina Commedia

Deze cursus bevat een korte biografie van Dante Alighieri, een inleiding tot de Divina Commedia - met speciale aandacht voor Inferno - en een aantal rondleidingen aan "Dante's plaatsen in Florence".

9

Eten en Cultuur

Dit geldt uiteraard een interdisciplinaire benadering van de studie van voedsel en duurzaamheid - geschiedenis, sociologie, culturele studies, antropologie, het bedrijfsleven, politiek, wetenschap, landbouw, en duurzaamheid - om te ontdekken hoe het individu, gemeenschap en de samenleving betrekking hebben op voedsel in de wereld en met name in Italië. De cursus omvat ook gastcolleges, bedrijfsbezoeken, excursies, en hands-on ervaring.

Geschiedenis van de Italiaanse cinema

Deze cursus gaat in op de historische, sociale en culturele wortels van de Italiaanse cinema; Het vindt zijn ontwikkeling van neorealisme tot heden. De cursus start met een algemene analyse van de naoorlogse periode en eindigt met de meest representatieve regisseurs van de 21e eeuw.

8

Opera

De cursus richt de aandacht op de geboorte van melodramma in Florence (collocerende dit geval binnen de entertainment wereld van de Medici rechtbank) en de evolutie en verspreiding in de loop van de volgende eeuwen. Het bestaat uit luisteren en analyseren van delen van opera's (arie) en in het lezen en begrijpen van wat libretti.

Business and Leadership

1

Geaccrediteerd door Rocky Mountain College of Art and Design

  • InFlorence Academy biedt een verscheidenheid aan traditionele en innovatieve cursussen op het gebied van Business and Leadership.
  • Deze programma's worden aanbevolen voor studenten die graag meer over leiderschap, financiële beginselen, Project Management, Budget, Resources PlanningType leren, leren methodologieën en opkomende technologieën

Dit programma is bedoeld voor studenten die willen leren over de huidige en het ontwikkelen van zakelijke trends voor te bereiden op een succesvolle management in de creatieve markt. Onze studenten zullen een sterk inzicht in creatief oplossen van problemen en het ontwerp denken te ontwikkelen, zodat u de markt te benaderen met een uniek en goed afgeronde perspectief.

BEDRIJF

2

Organisatorische Leiderschap:

In deze cursus verkennen leerlingen de basisprincipes van de hedendaagse leiderschap modellen en styles.Topics omvatten crafting visie en missie, toonaangevende teams, waardoor in tijden van crisis situaties, leiderschap in turbulente externe omgeving, de delegatie en besluitvorming verantwoordelijkheid, motivatie / compensatie modellen, en executive leadership vanuit een strategisch perspectief. Lezingen, presentaties, lezingen, discussies en onderzoeken wat bestaat uit effectieve organisatorische leiderschap. Aan het einde van deze cursus, zullen de studenten in staat zijn om het begrip en de toepassing van beleid voor effectieve organisatorische leiderschap te tonen en in staat zijn om te beoordelen, te analyseren en aanbevelingen doen voor de besluitvorming executie in geval voorbeelden.

2

Financiële Principles:

In deze cursus van de financiële reeks studenten zullen hun kennis van de financiële boekhouding te versterken en een goed begrip van management accounting concepten te ontwikkelen, en hun relatie tot de opkomende ventures gedurende de Art and Design industrie. Onderwerpen zijn onder meer praktische toepassing van managerial accounting ratio, de analyse van de fundamentele financiële overzichten, met inbegrip van balansen, winst- en verliesrekeningen en cash flow. Lezingen, presentaties, case studies, lezingen en discussies onderzoeken wat de essentiële elementen van managerial accounting omvat. Aan het einde van deze cursus, zullen de studenten in staat zijn om te begrijpen en demonstreren van de fundamentele grondslagen van managerial accounting nodig zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering binnen de Art and Design industrie.

1

Project management:

In deze cursus, het doel is voor studenten om een ​​goed begrip van het bereik van de bestuurlijke taken en projecten vereist binnen de creatieve industrie te ontwikkelen. Onderwerpen zijn onder meer het begrip innovatie en het genereren van ideeën, het beheer van innovatie in de markt, objectieve modellen die nu worden gebruikt in de creatieve aanpak en organisatiestructuur. Aan het einde van deze cursus, zullen de studenten in staat zijn om kritisch denken vaardigheden te tonen bij het beoordelen en passende managementmodellen analyseren binnen de creatieve arena.

3

Digital Media en Online Marketing:

Deze cursus richt zich specifiek op de operationele en strategische gebruik van diverse digitale media en online marketing systemen en praktijken. Onderwerpen zijn onder meer de mechanica van online media functionaliteit, planning, target marketing, zoekmachine optimalisatie, en de eisen voor het bouwen van media marketing campagnes. Na afronding van de cursus, zullen de studenten in staat zijn om effectief digitale media en online marketing plannen en campagnes te bouwen.

4

Onderhandelen Begroting en Resources Planning:

Deze cursus gaat in op de principes van de onderhandelingen vaardigheden, en een breed scala van pedagogie en scholen van het denken over wat effectieve onderhandelingsvaardigheden. Onderwerpen omvat prenegotiation taxatie-assessment, strategische rankings van alle potentiële onderhandelingen overweging, trade-off matrices voor gerichte resultaten en aandacht, evenals symmetrische en asymmetrische signalering tijdens het onderhandelingsproces. De nadruk ligt op de praktische toepassing van de "Approach-Dialogue-Settlement" proces en componenten in geval voorbeelden voor het personeel contracten, product-dienst deals, IP-sharing, partnerschap deals, en compensatie. Lezingen, presentaties, case study lezingen, discussie en vergelijkingen te onderzoeken wat effectief onderhandelen strategie omvat. Na afronding van deze cursus moeten de studenten in staat zijn om effectieve pre-negotiation waardering assessment, effectieve besluitvorming vaardigheden wanneer ze geconfronteerd worden met een trade-off matrices, en de mogelijkheid om te lezen en te interpreteren symmetrische en asymmetrische signalering attributen tijdens het onderhandelingsproces te demonstreren.

LEIDERSCHAP

6

Leiderschap en Motivatie:

Deze cursus onderzoekt en vergelijkt intrinsieke en extrinsieke motivatie te ondersteunen en te leren te verbeteren. De activiteiten omvatten het gebruik van motivationele kaders en plannen voor educatieve methoden en media voor de klas onderwijs, e-learning omgevingen en / of opleiding. Studenten maken ook kennis met de concepten en methoden van evaluatie en kritiek, als onderdeel van de authentieke motivatie om te leren.

Het ontwikkelen Multimedia for Learning Environments:

Deze cursus biedt studenten de mogelijkheid om didactische educatieve media maken met het hedendaagse onderzoek in het onderwijs en design. Onderwerpen zijn onder meer de presentatie software, video, games en web-technologieën met een focus op hoe te ontwikkelen en het gebruik van media in verschillende leeromgevingen. Na afronding van de cursus zullen de studenten hebben diverse complete media stukken voor gebruik in het onderwijs.

7

Leadership for Innovation:

Deze cursus introduceert studenten tot professioneel leiderschap strategieën met een focus op leiderschapsstijlen, team dynamiek, motivatie strategieën en change management. Theorieën worden onderzocht om de leerlingen helpen de opbouw van sterke samenwerking en effectieve communicatie. De nadruk ligt op het begrijpen van nieuwe perspectieven in leiderschap en het bedrijfsleven op basis van zelfbewustzijn, diversiteit, en betrokkenheid en motivatie theorieën voor het vergemakkelijken van verandering in de praktijk en in het denkproces. Na afronding van de cursus zullen de studenten leiderschap als een onderdeel van de organisatiecultuur te begrijpen want het vormt hun eigen persoonlijk leiderschap stijlen.

8

Leiderschapsontwikkeling:

Deze cursus biedt studenten met real-life ervaringen door middel van een practicum in observatie en mentoring. De nadruk ligt op de onafhankelijke schaduwen van een leider in hun vakgebied waarin ze een beter begrip van leiderschapsstijlen kunnen verzamelen, en zal het oplossen van problemen en het oplossen van conflicten als agenten van verandering. Studenten zullen hun ervaringen te gebruiken om na te denken over de mogelijkheden voor institutionele en culturele veranderingen die hun toekomstige professionele doelen te beïnvloeden. Na afronding van de cursus zullen de studenten persoonlijke ervaring en inzicht verworven hebben in hun rol als leiders waardoor met hen nieuwe vaardigheden om de impact te veranderen.

School of Visual Arts

1

Geaccrediteerd door Rocky Mountain College of Art and Design

  • InFlorence Academy biedt een verscheidenheid aan traditionele en innovatieve cursussen op het gebied van beeldende kunst.
  • Deze programma's worden aanbevolen voor studenten die graag meer over Fashion, Design, Tekenen & schilderen, 3D Animatie, Fotografie, Film / videomaking leren, waarnemend voor Cinema, Operatic Arts.

Beeldende Kunst Cursussen

2

Oude schilderkunst Technieken

De cursus is bedoeld om studenten kennis te laten de schildertechnieken die tussen 1300 en 1500 uitgevoerd door de studie van de belangrijkste werken van de periode van Giotto aan Leonardo en Michelangelo. Door middel van het kopiëren van beroemde schilderijen, zal de student in staat om de fundamentele technieken te leren; zoals eitempera, bladgoud, olieverfschilderij.

3

Hedendaagse schilderkunst Technieken

Deze cursus is bedoeld om studenten kennis te laten het gebruik van nieuwe talen, door de studie van materialen (plastic, diverse doeken, hout, metaal) en het schilderen technieken, variërend van de oude traditionele kleuren van het gebruik van gemengde technieken (zoals kleur toegepast met spons, spatels en rollen). De combinatie van nieuwe steun en schildertechnieken zal de student helpen om een ​​nieuwe taal en persoonlijke schilderkunst stijl te ontwikkelen.

Tekenen

Deze cursus is gericht op het ontwikkelen van elementaire tekening vaardigheden, het herkennen van vorm, ruimte en licht. De studenten zullen worden ingevoerd om het gebruik van verschillende materialen zoals: houtskool, Sanguigna en potlood. Studenten zullen werken vanuit de directe waarneming en door het gebruik van deze verschillende materialen, zullen ze leren om de vorm van stillevens en figuurtekeningen met levende modellen te interpreteren.

4

Interieur Design

De cursus is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het interieur zijn en die willen technische en bouwkundige aspecten van het interieur ruimten, de methoden van de uitwerking van het concept van een project en de passende vertegenwoordiging te begrijpen. De aanpak is niet alleen technisch, maar creatief, artistiek en intuïtief. De fundamenten van de cursus zijn gericht op het verstrekken van kennis van de verschillende interieurstijlen, de studie van de oplossingen in inrichting, de gebruikte materialen en de verschillende mogelijkheden in weefsels; patronen, kleuren en tinten.

5

Fashion Design

De Fashion Design cursus heeft tot doel studenten aan mode via meerdere wegen in te voeren, en hen helpt niet alleen om hun praktische vaardigheden voor Fashion Design en illustratie verbeteren, maar ook om een ​​meer specifieke en veelzijdige gevoeligheid voor alles wat mode betreft, zoals nieuwe trends te verwerven , aspecten van technische kleding / stijlen, invloeden van de geschiedenis op kleding en de theoretische benaderingen te ontwikkelen en te creëren modecollecties.

6

Mode Marketing

In de huidige moderne maatschappij Fashion is een van de beste communicatiemiddelen van een individuele of collectieve identiteit uit te drukken. Het is ook een complete uitdrukking van de maatschappij en het menselijk gedrag. Door middel van mode, kunnen we de trends van de maatschappij te begrijpen. Deze cursus is een overzicht van de nieuwste trends van de economie en de samenleving in het algemeen, specifiek toegepast op de modewereld.

7

Commerciële Fotografie

Deze cursus introduceert studenten tot het gebruik van de digitale camera en digitale fotografie. Studenten zullen computers en toepassingen voor het bewerken en aanpassen van foto's. Deze cursus is bedoeld om de studenten een grondige kennis van de fundamentele fotografie technieken te geven, zoals scherptediepte, beweging en de hoek van het veld. Zij zal zich bezighouden met onderwerpen zoals landschap, portretten, architectuur en nachtelijke fotografie. De cursus biedt ook een breed onderzoek naar de samenstelling en framing.

8

Film en videomaking

De Film Making cursus is gebaseerd op een vereenvoudigde praktische aanpak. Camerawerk, Screenwriting, Regie, Sound Editing en zijn de belangrijkste thema's van de studenten analyseert tijdens hun verblijf. De cursus verkent de creatieve processen die betrokken zijn bij het produceren van een intrigerend en verhandelbare script; Het onderzoekt hoe professioneel bestuur neemt het script naar het scherm en hoe ze direct de energieën van de cast en crew; Het legt uit hoe cinematografie apparatuur en hoe te gebruiken om de structuur, vorm, ritme en tempo te geven aan een film.

3D-animatie

In de 3D-animatie-programma, aan de andere kant, computers centraal staan. Terwijl je nog zult tekenen van je personages en scènes, zal uw pen eigenlijk een stylus, en je canvas, een hoge-resolutie scherm.

9

spel art

De Online BFA Degree in Game Art is een professionele opleiding voor studenten nodig hebben toegang op afstand tot de opleidingseisen voor een loopbaan in de video game-industrie.

grafisch ontwerp

De online BFA Degree in Graphic Design is bedoeld voor studenten nodig hebben toegang op afstand tot de opleidingseisen voor een loopbaan in Communication Design en aanverwante media.

5

illustratie

primaire doelstelling van de afdeling is het ontwikkelen conceptuele, technische en zakelijke vaardigheden die nodig zijn om het succes van elke student te garanderen. Docenten die ervaren professionele illustratoren leren de leerlingen de principes van de visuele communicatie via studio cursussen nadruk op visuele waarneming, esthetisch bewustzijn, conceptueel probleem oplossen en de beheersing van vaardigheden in tekenen en schilderen met behulp van zowel traditionele en digitale media aan fantasierijke illustraties te promoten.

Opleiding te volgen in:
Engels
Italiaans

Zie 5 andere vakken van In Florence Academy »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum