Streetwear en Brand Drop Culture-cursus van één week

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze intensieve cursus van een week biedt een geweldige kans om inzichten en kennis op te doen over hoe streetwear zijn belangrijke positie binnen de modewinkel heeft verworven.

De markt is de afgelopen jaren in hoog tempo gegroeid, waarbij streetwear ook naar de luxe ruimte is verhuisd. Bain & Company schatte onlangs dat de markt in 2025 wereldwijd $ 425 miljard waard zal zijn, daarom liggen kansen binnen deze markt voor het oprapen; maar hoe kom je aan die kansen? En wat doe je als je ze eenmaal hebt? Begrijp hoe u uw klant kunt identificeren, hoe ze winkelen en hoe u een collectie kunt creëren die een hype creëert en geloofwaardigheid wint.

Het programma omvat lezingen, seminars, workshops voor het oplossen van problemen en casestudy's over de volgende onderwerpen:

 • Overzicht van de geschiedenis van streetwear;
 • De evolutie van streetwear naar de luxe marktplaats;
 • Streetwear-styling;
 • Inleiding tot creatieve bedrijfsplanning;
 • Consumentengedrag en de streetwear-klant;
 • Branding en merkontwikkeling voor streetwear;
 • Een opvallende streetwear-collectie creëren;
 • Social media gebruiken om een merk te lanceren en op te bouwen;
 • Merksamenwerkingen en dropcultuur.

Met sessies van professionals uit de branche, gastsprekers en academische experts.

Of je nu je eigen merk wilt beginnen, voor een merk wilt werken, of geïnteresseerd bent in styling of ontwerpen, of gewoon een grote liefhebber van streetwear, deze cursus is voor jou.

In een oogopslag

 • Duur: 1 week
 • Locatie: Soho, Londen
 • Totaal cursusgeld: £ 894 (inclusief btw)
 • Cursusdata: 14 - 18 september 2020

After a day of flying drones and exploring outside of the city, my friends told me about this awesome bridge that I’ve never been to. Tunnels are one of my favorite locations to shoot in so we headed there immediately. My friend Sanjeev told me that he used to do parkour back in the day so I knew that I had to incorporate some movement into this scene.

Verdere informatie

Er zijn 24 plaatsen beschikbaar voor elke cursus en elke plaats wordt toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Houd er rekening mee dat je plaats niet is bevestigd totdat we het volledige collegegeld vooraf hebben ontvangen.

Zorg ervoor dat u, voordat u boekt, onze Algemene voorwaarden heeft gelezen, inclusief ons annulerings- en restitutiebeleid.

Studenten kunnen de lessen van maandag tot en met vrijdag verwachten, van 10.00 tot 17.00 uur.

Jouw campus

Condé Nast College is gevestigd in een ultramodern gebouw in het hart van Soho, het creatieve en culturele centrum van Londen. Het gebied herbergt talloze film-, mode- en mediahuizen die ongeëvenaarde mogelijkheden bieden voor professionele netwerken en culturele ervaringen. Het College ligt op 10 minuten lopen van het hoofdkantoor van Condé Nast International, evenals Vogue House, dat onze studenten bezoeken als onderdeel van hun blootstelling aan de professionele wereld.

Wie geeft les aan het Condé Nast College of Fashion & Design?

Tijdens je cursus word je onderwezen door een reeks van onze academische staf, maar ook door industriegasten en gastdocenten.

Cursusleider - Lisa Mann

Lisa is een bekroonde academicus met 14 jaar ervaring met lesgeven in BA- en MA-modecursussen aan een aantal Britse universiteiten. Ze heeft een eersteklas BA-graad in modepromotie en een MA in creatieve praktijk. Lisa's specialistische onderwerpen zijn onder meer modebedrijven, management / marketing, branding, retailinnovatie, ondernemerschap en creatief ondernemen.

Lisa is de oprichter van Re: So, de allereerste permanente studentenwinkel die in Groot-Brittannië wordt geopend. Ze ontving de UK Higher Education Enterprise Educators Award en de BCSC Purple Pip Award for Community Collaboration, en het is nog steeds open en wordt nog steeds verhandeld.

Lisa doet momenteel onderzoek naar de ervaringen van opkomende ontwerpers in de mode-industrie.

Toelatingen en toegangscriteria

Toelatingseisen

Er zijn geen formele toelatingseisen, maar aanvragers moeten aan het begin van de cursus 18 jaar of ouder zijn en een goed niveau Engels hebben.

Engelse taalvereisten

Er zijn geen formele Engelse taalvereisten voor deze cursus. Als u echter een niet-Britse student bent en Engels niet uw eerste taal is, raden we u aan een Academic IELTS-score van 5,5 te hebben of Engels op dit niveau te kunnen gebruiken voordat u met uw studie begint. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u volledig kunt deelnemen aan een kwalificatie die in het Engels wordt afgeleverd en beoordeeld.

Hoe te solliciteren

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op onze website.

Er zijn geen aanmelddeadlines, maar plaatsen worden toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.


Als u wordt toegelaten tot de cursus, moet u vooraf het volledige bedrag betalen om uw plaats veilig te stellen.

Een carrière in de mode

Inzetbaarheid en voorbereiding op de industrie staan centraal in al onze cursussen. Ons doel is om onze afgestudeerden effectief voor te bereiden op succesvolle carrières in de mode, media en de bredere creatieve industrie.

Het Condé Nast College of Fashion & Design biedt ongeëvenaarde brancheverbindingen en merkpartnerschappen om studenten in staat te stellen uitgebreid betrokken te zijn bij de professionele wereld voordat ze afstuderen. Werkervaring en stagemogelijkheden worden op competitieve basis aan onze studenten aangeboden.

Het College biedt uitgebreide loopbaanondersteuning en doet passende introducties en aanbevelingen voor onze studenten met één-op-één-vergaderingen en via onze sector-sprekersreeksen - eerdere sprekers waren onder meer Victoria Beckham en Edward Enninful.

Ons carrièreteam is in staat studenten te adviseren over verdere studie, werkgelegenheid, stages, stages en relevante projecten, en biedt een professionele service op maat van individuele talenten, vaardigheden, ambities en behoeften.

Onze loopbaanadviseurs geven workshops over cv-schrijven, portfoliopresentatie, vaardigheden voor het zoeken naar werk en interviewtechnieken, en we ondersteunen onze alumni tot ver na hun afstuderen.

Houd er rekening mee dat één-op-één loopbaanbegeleiding en alumni-ondersteuning niet beschikbaar is voor onze zomer-, week- of weekendcursussen, maar we bieden wel loopbaanworkshops en algemeen advies.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Lees meer

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Lees Minder