Lees de Officiële Beschrijving

Programma overzicht


"Bereid uw mensen te leiden in deze onzekere wereld"


Het Strategisch Talent Management programma ontwikkelt een proces dat de vier belangrijkste vaardigheden die nodig zijn voor succesvolle concurrentie bouwt: onderneming en business strategie, de merkbelofte; organisatiecultuur en leiderschap samenstelling van het team. Het Strategisch Talent Management programma zal u helpen om talent management zien als een strategische interventie - een die u zullen helpen verwijzen van uw bedrijf talent management processen tot een reeks van concurrerende eisen van bekwaamheid die nodig is om te winnen in de snel veranderende wereld van vandaag.

Het doel van dit programma zal worden om u te helpen uw sleutel link talent management processen aan de succesvolle uitvoering van deze vier belangrijkste vaardigheden. Het zal u helpen meer nadenken over hoe strategisch sourcing en assimilatie, ontwikkeling en implementatie, en betrokkenheid en retentie zal bijdragen tot de groep succes.

Dit Strategisch Talent Management programma is het meest geschikt voor Global Human Resource directeuren, CEO's en general managers verantwoordelijk voor het wereldwijde talent management. Het zal ook helpen talent management en leiderschap ontwikkeling professionals in grote complexe organisaties wereldwijd en senior executives lijn met een aanzienlijke talent management uitdagingen

Inhoud

Strategisch Talent Management is een innovatieve workshop achtig programma dat u toelaat om talent management te integreren in uw strategische doelstellingen te mondiale concurrentiepositie op te bouwen. Het programma zal u helpen om talent management zien als een strategische interventie - een die u zullen helpen verwijzen van uw bedrijf talent management processen tot een reeks van concurrerende eisen van bekwaamheid die nodig is om te winnen in de snel veranderende wereld van vandaag.

Het koppelen van talent management en strategie


Biedt u de fundamenten van de drijvende krachten achter de bouw van een succesvolle onderneming en business strategie en de rol die talent management speelt bij te dragen aan de strategische ontwikkeling.

Het koppelen van talent management en merkbelofte


Biedt u de fundamenten van het merk gebouw en de rol die Talent Management speelt in het bouwen, ondersteunen en wonen van het merk.

Het koppelen van talent management en culturele mogelijkheden


Biedt u de tools die u nodig gebruik te maken van uw bedrijf Talent Management processen als een krachtig instrument voor het opbouwen van een sterke, positieve en robuuste organisatiecultuur.

Het koppelen van talent management en top samenstelling van het team


Bieden u een inzicht in hoe uw organisatie kan gebruik maken van haar Talent Management processen te zorgen voor een gezond, gevarieerd en volledig functionerende top executive team.

Het meten van prestaties - het beoordelen van de effectiviteit van de onderneming talent van uw management processen


Biedt u de mogelijkheid om kaders die we hebben ontwikkeld die u zullen helpen verwijzen van uw bedrijf Talent Management processen aan de opbouw van de vier belangrijkste vaardigheden hierboven genoemde gebruiken.

Doelgroep

Dit programma is het meest geschikt voor

  • Global Human Resource Bestuur
  • CEO's en general managers verantwoordelijk voor het wereldwijde talent management
  • Talent management en leiderschap ontwikkeling professionals in grote complexe organisaties wereldwijd
  • Senior executives lijn met een aanzienlijke talent management uitdagingen

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 22 andere vakken van London Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
4 dagen
Deeltijd
Prijs
4,950 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019