Strategie, Marketing En Inbedrijfstelling - Advanced Professionele Ontwikkeling [niveau HE7] Part-time

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Strategie, Marketing En Inbedrijfstelling - Advanced Professionele Ontwikkeling [niveau HE7] Part-time

University of Bolton

Strategie, Marketing en inbedrijfstelling - Advanced Professional Development [Level HE7] part-time

\ De cursus is gebaseerd op het principe dat de levering en ingebruikname van diensten zijn twee kanten van dezelfde medaille en beide activiteiten moeten worden ondersteund door robuuste modellen van strategische planning en marketing.

U zult uw eigen dienst gebruiken als een case study voor het ontwikkelen van een strategisch plan voor de ontwikkeling van de voorzieningen en / of inbedrijfstelling service. U leert over de strategie, marketing en concurrentie in de zorg sector organisaties; de communicatie en de uitvoering van de service verandering en begrippen en modellen van ingebruikname / inkoop en levering. Je zult 'aanbod' in de markt en evidence-based "analyse van de behoeften te onderzoeken, kennis en relaties in de strategie. U zult strategische en belanghebbenden analyse uit te voeren en ook batenanalyse kosten op basis van de impact van de technologische innovatie en je zal genereren en evalueren van strategische opties voor de levering van diensten / inbedrijfstelling bestuderen.

De cursus is flexibel en ontworpen om te passen bij uw huis en werkende leven. De universiteit van Bolton biedt uitstekende student ondersteuning en kleine klassen, onderwezen door vriendelijke, aanspreekbaar en ervaren docenten. Alle toegang tot alle universitaire faciliteiten, waaronder bibliotheken en IT-suites hebben.

U kan worden gegeven financiële steun van uw werkgever of u kunt zelf gefinancierd zijn.

Deze cursus is onderdeel van een professionele ontwikkeling kader binnen de School en de credits kreeg na afloop van deze cursus kan gebruikt worden in de richting van de MSc Professional Development (Leadership in de gezondheidszorg en sociale zorg).

De erkenning van beroepskwalificaties

Mapping van de leerresultaten van de cursus tegen de kennis en vaardigheden Framework (KSF) en de leidinggevende kwaliteiten Framework (LQF) is momenteel aan de gang

Toelatingseisen

Aanvragers moeten een of meer van de volgende te houden: een diploma of gelijkwaardig; een relevante beroepskwalificatie beschouwd als een passende norm te zijn; of NVQ niveau 4 in Management.

Alle deelnemers moeten minstens drie jaar relevante werkervaring.

Aanvragers moeten ook met succes ten minste één Level HE7 module in een beheersgebied voltooid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
1 semester
Deeltijd
Price
Prijs
800 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates