Standaard Cursus Frans

LSF Montpellier French school

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Standaard Cursus Frans

LSF Montpellier French school

STANDAARD: Van een inleiding tot vloeiendheid in het Frans

  • 20 groepslessen van 45 minuten elk = 15 uur lessen per week. 10 studenten maximaal per klas.

Het doel van deze cursus is om u te voorzien van de woordenschat en grammatica die essentieel is voor communicatie in het Frans door te werken aan de vijf vaardigheden die nodig zijn om een ​​taal te leren:

  • Mondeling begrip
  • Orale productie
  • Orale interactie
  • Schriftelijk begrip
  • Schriftelijke productie

Om deze doelen te bereiken (interactie gebaseerd op het dagelijks leven en het nieuws, ervaringen en meningen delen), gebruiken onze docenten een breed scala aan onderwijsmiddelen en de nieuwste digitale technologie en computerapparatuur, terwijl u u toelegt op de culturele en sociale specificaties van Frankrijk en De Franstalige wereld en belangrijke thema's in de huidige gebeurtenissen.

Elke week biedt LSF u een evaluatietest, zodat u uw voortgang kunt meten en de hoofdpunten van de lessen van de week kunt onthouden.

Voor elk niveau heeft LSF een programma samengesteld op basis van het gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor talen *, zodat u de spraakhandelingen kan verkrijgen die essentieel zijn om te begrijpen en te begrijpen in het Frans. De gedetailleerde programma's zijn ter referentie ter beschikking van de school.

(* De CEFR definieert methoden voor het leren, onderwijzen en beoordelen van een taal en stelt een gestandaardiseerde vaardigheidsschaal in 6 niveaus voor.)

Deze school biedt programma's in:
  • Frans


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Frankrijk - Montpellier, Languedoc-Roussillon
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates