Stadium Engineering & Automatisering - FDSC Full-time [backstage Academie]

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Stadium Engineering & Automatisering - FDSC Full-time [backstage Academie]

University of Bolton

Stage Engineering & Automation - FDSC full-time [Backstage Academy]

Elk jaar zien we steeds meer spectaculaire en complexe live evenementen die de grenzen van de creativiteit en techniek duwen. De live muziek industrie is in de voorhoede van geavanceerde technische oplossingen zorgen publiek krijgen dezelfde wow factor die ze krijgen van Hollywood blockbusters in de bioscoop. Deze fase Engineering en Automatisering Stichting mate gericht op studenten uit te rusten met de nodige vaardigheden en ervaring om te werken aan een verscheidenheid aan evenementen in een waaier van functies van ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud.

Vanaf het podium bouw en schilderachtige afwerkingen, tijdelijke en demontabele constructies, motion control en projectmanagement deze cursus maak je kennis met een aantal van de kern technieken en processen die betrokken zijn in fase techniek en automatisering.

Over de cursus

Backstage Academy is gebaseerd op de grootste productie repetitie studio faciliteit in Europa, LS-Live. In de afgelopen 12 maanden een groot aantal gerenommeerde artiesten en bands hebben de studio bezig gehouden, zoals Lionel Ritchie, One Direction, Ollie Murs, Arctic Monkeys, Depeche Mode, Massive Attack, Swedish House Mafia en Sigur Ros. Het is niet alleen live muziek die een thuis LS-Live, film en televisie bedrijven, zoals de BBC en ITV vindt, merken zoals Jaguar, Aston Martin Racing en Monster Energy, al gebruik maken van de studio's om hen te helpen hun productie-eisen te bereiken.

De site is ook de thuisbasis van LS-Live's bekroonde podium en stel huren divisie met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van enscenering en automatisering apparatuur en decorbouw. Onze buren zijn hier Litestructures Projects (een specialist in de wereld van het merk ervaringsgerichte, vrije tijd en kunstproject ontwerpen en bouwen). De familie van de bedrijven ook Brilliant Stages in Hitchin (wiens klanten behoren Robbie Williams, Take That en Muse) en landschappelijke oplossingen onderneming Perry Scenic (The Killers, Rammstein en Goldfrapp) met hoofdzetel in Dudley. Dit alles betekent dat met hard werken en de juiste houding vindt u waardevolle contacten en inzicht in het stadium engineering en automatisering industrie te krijgen.

Naast de traditionele lezingen, seminars, onderzoeken en docenten uw leren zal worden versterkt met bezoeken van gastsprekers en master class seminars van professionals uit de industrie. Internationale case studies en workshops, waaronder mogelijkheden om te werken aan live-projecten in het kader van zowel de praktische modules en de stage zal worden verstrekt.

De Universiteit van Bolton en Backstage Academy hebben langdurige banden met de industrie professionals en werkgevers. Onze cursussen zijn ontworpen om nationaal en mondiaal de huidige en toekomstige behoeften van de werkgevers aan te pakken, en om uw levenslange carrière vooruitzichten te verbeteren. Bovendien, onze zeer ervaren programma docententeam graag de tijd die je met hen doorbrengen als academisch stimulerend en lonend mogelijk te maken. Ons programma docententeam genieten van een welverdiende reputatie voor zijn aanspreekbaar en geïnteresseerd in de voortgang van hun studenten. Zoals onderwijs vindt vaak plaats in kleine groepen bent u verzekerd individuele ondersteuning en begeleiding in elke fase.

Bijzonderheden

  • Industrie betrokkenheid en progressie in de loopbanen binnen het podium engineering en evenementen industrie - de cursus is uniek ontworpen met de hulp van de praktijk van het bedrijfsleven, waardoor afgestudeerden voldoen aan de groeiende behoeften van het podium techniek en automatisering industrie.
  • Het programma biedt een uitstekende, individuele ondersteuning van een docent met een boeiende reeks gevarieerde assessment technieken en waardevolle praktische kansen en stages via de 'Backstage Academy Crew'.
  • Backstage Academy biedt faciliteiten van wereldklasse, de industrie partnerschappen en mogelijkheden om te gaan met professionals uit de industrie en producties.
  • De meerderheid van de seminars en workshops worden gegeven door erkende experts uit de industrie, die een inzicht in hun ervaringen en best practices voor leerlingen op het programma.

Wat je leert

Van de basic engineering vaardigheden die nodig zijn voor het vinden van de fout op de elektronische en elektrische systemen en een overzicht van de hydraulica en mechanica, om de beoordeling van een reeks van fase technische scenario's en de ontwikkeling van uw begrip van de processen en procedures die betrokken zijn - u zult een unieke mix van vaardigheden te leren. U zult vaardigheden en kennis te verwerven om verkennend onderzoek te ondernemen om je studie te onderbouwen, en zal een professionele kennis van de gezondheid en veiligheid en werkpraktijken te krijgen, zodat u een reeks van fase technische oplossingen te leveren aan een hoge standaard.

Wat u zult studeren

Level 1

Core Modules: Academische en beroepsvaardigheden voor de Events Industries; Stage Techniek Toolbox; Stage Construction and Materials; Tijdelijke en Demontabel structuren; Trussing en tuigage; Motion en Beweging - Hardware and Control Systems.

Niveau 2

Core modules: Onderzoeksmethoden voor Engineering in de Events Industries; Project Management voor de derde fase engineering; Stage Engineering en Automation Systems Design; Stage engineering Geavanceerde Toolbox; Industry Plaatsing en professionele ontwikkeling.

Op niveau 2 technische, bestuurlijke en logistieke vaardigheden worden ontwikkeld, zodat je kunt leren om de onderbouwing opgedane kennis op niveau 1 in een fase techniek werkplek context van toepassing. De focus van niveau 2 is om u voor te bereiden op je rol in het beheer van een reeks van pre-productie en de productie van rollen en functies.

Gedurende het programma wordt u aangemoedigd om na te denken over de ontwikkeling van uw academische en professionele vaardigheden en aanbevelingen doen voor zelfverbetering. Specifiek deze mogelijkheid om uw prestaties en de gestelde doelen te beoordelen zullen worden ontwikkeld en geëvalueerd in fase techniek en automatisering. Dit zal u uitrusten met de persoonlijke en professionele vaardigheden om een ​​carrière in fase techniek te begrijpen.

Toelatingseisen

Deze cursus staat open voor UK en EU-studenten. Toepassingen van de internationale studenten kunnen meestal niet worden aanvaard, omdat het onderzoek locatie voor deze cursus niet een Tier 4 licentie. Daarom, als u sponsoring onder Tier 4 (dwz een Tier 4 internationale studentenvisum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk) moet dan helaas zullen we niet in staat om uw aanvraag voor deze cursus te overwegen.

160 UCAS punten van ten minste één, maar bij voorkeur twee A2-niveaus (of equivalent) in alle onderwerpen.

Je moet ook vijf GCSE's in rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels, wiskunde en wetenschap.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent).

Aanvragen van oudere studenten zonder diploma kan worden overwogen wanneer die personen hebben aanzienlijke werkervaring. Aanvragers zullen worden verplicht om een ​​portfolio te produceren, wonen een interview en neem een ​​diagnostisch onderzoek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Wakefield, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan