1

De kappers sectie bij Kensington en Chelsea College heeft een reputatie voor een vriendelijke en ondersteunende omgeving waarin onze studenten studeren NVQ niveau 1, 2 en 3 Kappen cursussen.

Al onze kappers cursussen vinden plaats in onze goed ingerichte salon waar je kappers vaardigheden en procedures klant kan leren in een professionele omgeving.

We hebben uitstekende tarieven succes en een indrukwekkende loopbaan voor onze oud-studenten. We genieten van sterke banden met de kappersbranche-industrie, die ons met veel mogelijkheden voor stages. Aanvaarding op onze Further Education kappers cursussen is door de individuele interview, zodat we een persoonlijke studie programma, rekening houdend met uw bestaande vaardigheden en de beschikbare tijd om te studeren kunnen bouwen. Wij streven ernaar om zo flexibel mogelijk om individuele student behoeften te zijn.

Studenten krijgen ook de mogelijkheid om te werken met Digital Media studenten tijdens hun projecten zodat beide cursussen om te profiteren van de anderen succes.

Cursusoverzicht

De Level 4 kleurcorrectie kwalificatie is bedoeld voor gekwalificeerde stylisten die werkzaam zijn in de sector te geven diepgaande kennis en praktische toepassing van het corrigeren van kleur. Kleur correctie is een belangrijk onderdeel van onze industrie en het ontwikkelen van vaardigheden in het werken in kleurcorrectie zal uw ervaring in de industrie te ontwikkelen en meer mogelijkheden industrie voor u. U moet een kit kopen voor uw cursus en het bewijs leveren van uw kwalificaties.

  • Campus: Kensington Centre
  • Tijden: Ma Various
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 130 andere vakken van Kensington and Chelsea College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
25 weken
Deeltijd
Prijs
1,417 GBP
Volledige Fee £ 825; Niet-EU-Fee £ 1417