1

We hebben een internationale reputatie voor de hoge standaard van modeartikelen studie die wij aanbieden. Veel van onze studenten op modeartikelen cursussen nationale en internationale prijswinnaars geweest en zijn gegaan om succesvolle professionele hoedenmakers, met werk op London Fashion Week en andere high profile tentoonstellingen geworden.

De cursussen worden gegeven door professionals uit de industrie in een gespecialiseerde hoedenzaak studio en onze studenten zijn in staat om een ​​voorproefje van hoe het is om te werken als een hoedenmaker door middel van live-projecten met de industrie te krijgen. Door onze contacten met vele Britse hoedenmakers kunnen we werkervaring kansen voor degenen die wensen te hoedenmakerij na te streven als een carrière te vergemakkelijken. We zijn blij om flexibele opleidingen te bieden aan individuele student behoeften te voldoen.

Cursusoverzicht

Het zomerseizoen is de drukste periode voor de hoedenmakers. Speciale gelegenheden, zoals bruiloften, Ascot, Glyndebourne en Henley vraag hoofddeksels dat de drager maakt stijlvol en onderscheiden van de massa. Deze cursus behandelt enkele van de belangrijkste technieken om high fashion, verklaring modeartikelen creëren. Ideaal voor mensen met eerdere modeartikelen ervaring die zich willen verbreden en te verfijnen hun expertise.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Tijden: Di 10:00-16:00
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 130 andere vakken van Kensington and Chelsea College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
6 weken
Deeltijd
Prijs
567 GBP
Volledige Fee £ 280; Niet-EU-Fee £ 567