Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren Specialisatie in Project Management in de EIA

Het profiel van de kandidaat van de specialisatie Projectmanagement overweegt de acceptatie van professionals uit verschillende academische disciplines, die de multidisciplinaire analyse en de integrale conceptie van de projecten begunstigt, zonder elke deelnemer zijn professionele identiteit te verliezen of te doen alsof hij vakgebieden buiten zijn beroep binnendringt.

De elementen die de Specialisatie in Project Management onderscheiden zijn: de benadering van de theorie van beperkingen, het systemische en strategische denken en de nadruk op de methodiek van het Project Management Institute (PMI).

The Theory of Constraints ziet de waardeketen als geheel, waarvan de delen systemisch en niet op hun geïsoleerde componenten samenwerken. In deze maatregel worden de projecten op een holistische manier beschouwd, waarbij wordt geprobeerd de zwakste schakel in de keten strategisch te versterken om de productiviteit van het systeem te verhogen. De oplossing met kritische ketting en de visie ervan in multiprojecten bieden een hoge onderscheidende waarde.

Met de focus van specialisatie, is het doel om attitudes en competenties in de specialisten te ontwikkelen die hen in staat stellen om op een meer vruchtbare manier het beheer en de verbetering van bestaande projecten en het ontwerpen van nieuwe aan te pakken.

objectief

De projectmanagementspecialist is bevoegd om alle soorten projecten te plannen, te regisseren en volledig te evalueren, volgens het wereldwijde kader van de PMI-methodologie.

profielen

De Project Management Specialist van de Universidad EIA zal in staat zijn om:

  • Identificeer problemen, behoeften en kansen die aanleiding geven tot specifieke projecten met creativiteit en leiderschap.
  • Formuleer en evalueer investeringsprojecten volgens de PMI®-methodiek.
  • Leid de planning, uitvoering, controle en afsluiting van de projecten, beheer van hun risico's.
Opleiding te volgen in:
Spanish (Colombia)

Zie 3 andere vakken van Universidad EIA »

Laatst bijgewerkt op October 23, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
2 semesters
Prijs
10,300 COP
elk semester
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum