Lees de Officiële Beschrijving

Waarom specialisatie in bedrijfsfinanciering in de EIA studeren

Het kandidaat-profiel van de Specialisatie in Corporate Finance overweegt de acceptatie van professionals voornamelijk uit de academische disciplines met betrekking tot economie, boekhouding, administratie en engineering, die de multidisciplinaire analyse bevordert om een ​​alomvattende opvatting van financiën te bereiken en zorgt ook voor een bepaald niveau van kennis in fundamentele of basisconcepten van hen die het leerproces vergemakkelijken.

De specifieke elementen die de Specialisatie in Corporate Finance van de EIA onderscheiden zijn: de benadering van financiële administratie, de evaluatie van projecten, de waardering van bedrijven, de administratie van beleggingen en het meten en beheren van risico's. Al het bovenstaande wordt ondersteund door het intensieve gebruik van wiskundige hulpmiddelen en statistieken. Met de focus van specialisatie, is het doel om attitudes en competenties in specialisten te ontwikkelen die hen in staat stellen uitgebreid financiële management aan te pakken en vaardigheden te ontwikkelen om kritische oordelen te maken over plannen en processen op het financiële gebied van organisaties.

objectief

De specialist in Corporate Finance is bevoegd voor het ontwerpen en implementeren van financiële strategieën die gericht zijn op het optimaal beheren van financiële middelen.

profielen

De Corporate Finance Specialist van de Universidad EIA zal in staat zijn om:

  • Analyseer de dynamiek van financiële processen in de nieuwe contexten van onzekerheid, risico en complexe operaties.
  • Integreer bedrijfselementen en financiële markten bij het oplossen van financiële situaties.
  • Optimaliseer de resultaten van financieel management, op basis van de beoordeling van de alternatieven die te zien zijn in de huidige financiële en financiële markten.
Opleiding te volgen in:
Spanish (Colombia)

Zie 3 andere vakken van Universidad EIA »

Laatst bijgewerkt op October 23, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
2 semesters
Prijs
10,300 COP
elk semester
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum