Lees de Officiële Beschrijving

Al onze Spaanse leerprogramma's zijn kortdurend, praktisch en zeer intens en vinden plaats in Spanje. Ze hebben elk verschillende doelstellingen, die geschikt zijn afhankelijk van uw behoeften en leerfase. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een GRATIS taalbeoordeling van uw niveau.

Diverbo biedt een persoonlijke service en zorgt ervoor dat elke student het meeste haalt uit een educatieve ervaring die past bij uw specifieke vereisten, beschikbaarheid en budget.

Hier is een samenvatting van de programma's die we aanbieden:

Spaanse lessen (op aanvraag): dit programma is voor alle niveaus. Het is een persoonlijke service die unieke inhoud biedt die is toegesneden op de specifieke behoeften en doelstellingen van de student. De leraar past zich aan de tijd en beschikbaarheid van de student aan. De klassen worden aanbevolen voor alle typen profielen.


Villa Española: Onze 3-daagse residentiële cursus combineert les Spaans met docenten met spreekbeurten tijdens sociale uren. Het is perfect voor beginnersstudenten die willen samenwerken met een docent en ook geschikt zijn voor studenten van middelbaar en hoger niveau die aan bepaalde aspecten van de taal willen werken terwijl ze hun luister- en spreekvaardigheid oefenen. Het is speciaal aanbevolen voor zakelijke professionals./>

Zodra de grammatica-fundamenten zijn ingesteld, moet een taal buiten het klaslokaal in de praktijk worden gebracht! Leef de taal onder de Spanjaarden en word volledig ondergedompeld in de cultuur.

Pueblo Español : Als je uren Spaans grammatica hebt gehad en niet genoeg hebt aan conversatie, zul je echt profiteren van de 8-daagse onderdompeling. Dit programma is geschikt voor studenten met een middelbaar of hoger niveau die hun algemene luister- en communicatievaardigheden willen verbeteren, werken aan hun spreekvaardigheid en hun zelfvertrouwen vergroten. We hebben een programma dat perfect past bij uw profiel leeftijd, achtergrond en motivatie om te leren!

Intensieve Spaanse lessen van 4 dagen: wij bieden een 16-uurs intensieve cursus Spaans grammatica voorafgaand aan het Pueblo Español onderdompelingsprogramma. Deze lessen zijn niet verplicht, maar zeker ideaal voor degenen die op het absolute minimumniveau (A2) zitten of hun lessen willen plaatsen grammatica, vocabulaire, luister- en spreekvaardigheid op snelheid en maak je klaar voor de onderdompeling.


Methodologie/>

Dit is wat onze cursussen onderscheidt van anderen:

 • praktische cursussen, waarbij de studenten de hoofdrolspelers zijn
 • stimulerende en vermakelijke sfeer comfortabel gemaakt door onze deskundige facilitators
 • schema's ontworpen om de leerintensiteit te balanceren en te maximaliseren
 • activiteiten gericht op het verbeteren van het luistervaardigheid, communicatieve vaardigheden en zelfvertrouwen
 • alleen Spaans gesproken gesproken
 • waardevolle sociale netwerken
 • een combinatie van versneld leren en onderdompeling in culturen voor een onvergetelijke levenservaring!

resultaten:

Onze programma's zijn voor jou als je wilt:

 • verwerven en consolideren van grammaticale kennis
 • verbeter uw vocabulaire, uitdrukkingen en vloeiendheid
 • verbeter je zelfvertrouwen
 • worden ondergedompeld in de Spaanse cultuur
 • Ontmoet Spanjaarden uit heel Spanje
 • een stimulerende en vermakelijke sfeer, comfortabel gemaakt door onze deskundige facilitators

Wie zijn de studenten:

Wat uw leeftijd en achtergrond ook zijn, wij hebben een programma dat perfect past bij uw profiel!

 • Zakelijke professionals en Spaanse enthousiastelingen
  Leeftijden: 24 jaar oud (gemiddelde leeftijd 44)
  Studenten per groep: 5 - 18
  Netwerkmogelijkheden: andere professionals, voornamelijk uit de VS en Europa. In de Pueblo Español dompelcursus ontmoet je Spanjaarden van vergelijkbare leeftijden en een verscheidenheid aan beroepen en achtergronden, afkomstig uit heel Spanje.
 • studenten
  Leeftijd: 14-18
  Studenten per groep: 15 - 20
  Netwerkmogelijkheden: andere studenten, voornamelijk uit de VS, Canada en Europa. In de cursus Pueblo Español beleef je de 8 dagen met Spaanse middelbare scholieren uit heel Spanje met een speciale interesse in het leren van nieuwe culturen.
 • Universiteit / studenten
  Leeftijd: 19-23
  Studenten per groep: 12 - 18
  Netwerkkansen: universitaire studenten, voornamelijk uit de VS. In de Pueblo Español immersion course woon je met studenten van de Spaanse universiteit die verschillende majors bestudeert, die heel Spanje vertegenwoordigen.


Wanneer en waar:/>


Spaanse lessen (op aanvraag): de beschikbaarheid van docenten gaat van 8:00 tot 20:00 uur, altijd aangepast aan de behoeften van de studenten. We raden ten minste 4 uur les per week aan om vooruitgang te zien. U kunt lessen starten zodra we een docent vinden die les kan geven in het tijdschema dat u kiest. De lessen vinden plaats in ons hoofdkantoor in Madrid. Villa Española : De cursus vindt plaats van vrijdag tot zondag in ons door ons gerunde hotel in Segovia (slechts een uur rijden van Madrid). Beschikbaarheid is afhankelijk van je niveau./strong>

Pueblo Español : Programma's vinden plaats in 4-sterrenhotels, op prachtige locaties met een hoog cultureel belang. Beschikbaarheid van programma's afhankelijk van uw profiel. Als u zakelijk professional bent of een Spaanse liefhebber (vanaf 24 jaar en ouder), kunt u kiezen uit een van de wekelijkse programma's die plaatsvinden van maart tot november. In de zomermaanden zijn er specifieke programma's voor studenten tussen de 13 en 17 jaar oud en een andere voor universiteit / hogeschoolstudenten in de leeftijd van 18 tot 23 jaar.

Intensieve Spaanse lessen van 4 dagen: De cursus vindt plaats van maandag tot en met donderdag van 9:30 uur tot 13:30 uur, in kleine groepen van maximaal 6 studenten. De lessen vinden plaats in ons hoofdkantoor in Madrid.

Logistiek:

We coördineren alles vanuit Madrid, dat is waar je je reis naar minstens een dag vóór de start van het programma zou moeten organiseren. Wij verwelkomen u hier en verzorgen bus / touringcarvervoer van Madrid naar de locaties. Het ontmoetingspunt bevindt zich in de buurt van ons hoofdkantoor in Madrid en de bus vertrekt op de eerste dag van het programma. Op de laatste dag van het programma wordt u teruggebracht naar dezelfde plek. U bent verantwoordelijk voor het maken van uw reisarrangementen naar Madrid (Spanje), uw accommodatie in Madrid de avond ervoor en na het programma.


Prijs:/>

Spaanse lessen: De prijs per sessie (60 minuten) is 38 € (geen inschrijfgeld, lesmateriaal inbegrepen, geen extra kosten voor niveautests of beoordelingen). Er is een aanzienlijke korting als de student blokuren boekt (minimaal 20 uur).

Villa Española: Er zijn twee opties:
De weekendcursus met individuele lessen. Dat is een verhouding van één leraar per student. (Er is een minimum van 2 studenten, maximaal 5). De totale prijs is € 1.250 per student.
De weekendcursus in groepslessen. Dit omvat een leraar voor elke 3 studenten. (Er zijn maximaal 6 studenten, twee groepen van drie studenten van vergelijkbare niveaus). De prijs is € 750 per student. U wordt op de hoogte gebracht van de beschikbare weekends zodra uw niveau is beoordeeld.

Pueblo Español onderdompeling: De volledige programmaprijs, inclusief volledige kamer en bord in een privékamer, vervoer van en naar Madrid naar de locatie, activiteiten, excursies, materiaal en verzekering is € 1.950.

Studenten- en universitaire programma's: De volledige programmaprijs inclusief volledige kamer en pension in een gedeelde kamer, vervoer van en naar Madrid naar de locatie, de excursies, het materiaal en de verzekering bedragen 1.380 €. Alle minderjarigen die alleen reizen, kunnen een welkomst- en vertrekpakket boeken voor ongeveer 200 €. De service omvat: ophalen / inleveren van de luchthaven, uw hotel in Madrid de nacht vóór / na het programma, maaltijden en begeleiding tijdens uw verblijf. Je enige kosten tijdens het programma zijn frisdranken buiten de maaltijden en souvenirs!

Intensieve Spaanse lessen van 4 dagen: de totale prijs van 4 daagse Spaanse intensieve lessen is € 192. Indien geboekt met de Pueblo Español cursus, is de prijs van de cursus € 155.

Wat zijn de toepassingsstappen:

 • Vraag meer informatie!
 • Als u niet weet op welk niveau u zich bevindt, plannen we gratis een toets op evaluatieniveau! In een gesprek van 10 minuten kunnen we u adviseren welk programma het beste bij u past!
 • Controleer beschikbaarheid en boek een datum!
 • Reserveer en begin met het plannen van uw reis van en naar Madrid, Spanje
 • Regel accommodatie in Madrid en bereid je voor op de Spaanse leerervaring.
 • Beoordeel notities en bereid je voor om mijn Spaanssprekende vaardigheden voor altijd te verbeteren!
Opleiding te volgen in:
Spaans
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
3 - 8 dagen
Voltijd
Prijs
1,950 EUR
De totale prijs van de 8-daagse Pueblo Español dompelcursus is € 1.950. Totale prijs van 4-daagse Spaans intensieve lessen is € 192.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum