Lees de Officiële Beschrijving

algemeen

Beschrijving

Deze cursussen zijn gericht op buitenlandse studenten die willen een hoog niveau van het Spaans op het moment dat zij ervaren Spaanse cultuur uit de eerste hand te bereiken. Door onze lange-termijn cursussen zullen de studenten het niveau van de Spaanse vereist door instellingen voor hoger onderwijs (bachelor en postacademisch onderwijs) in Spanje te bereiken.

Onze Long-Term Spaanse taal en cultuur cursussen bieden zinvolle praktijk in grammatica, woordenschat, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, alles met behulp van reële situaties en teksten en worden aangeboden op alle niveaus van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader (A1-A2-B1-B2-C1-C2) .

Naast hun reguliere schema, zullen de studenten in staat zijn om in te schrijven in onze voorbereiding cursussen voor DELE en neem de officiële examens, terwijl in Spanje.

Dienstregeling

  • Intensief: maandag tot vrijdag 09:00-12:30 (met een pauze van 30 minuten).
  • Superintensive: maandag tot vrijdag 09:00-12:30 (met een pauze van 30 minuten) en 13:00-14:00. (Zie onderstaande tabellen)

Deze Superintensief cursus biedt studenten de mogelijkheid van het combineren van een Spaanse taal en cultuur intensieve cursus (15 uur per week) met een 5-uur per week gesprek of een Spaans voor specifieke doeleinden natuurlijk.

U zal worden gevraagd om het mondelinge gedeelte van het voltooien online instaptoets op de eerste dag van de klassen, zodat we kunnen uw niveau van de Spaanse meer nauwkeurig te bepalen.

Facultatief: Luchthaven transfer: 50 EUR.

Data

De cursussen starten elke maandag tijdens het jaar. Een les op ELE USAL Alicante is 55 minuten.

Feestdagen: In 2017 zal ELE USAL Alicante op de volgende feestdagen gesloten: April 13, 14 en 17 (Pasen) 27 april (Santa Faz Bedevaart), 1 mei (Dag van de Arbeid) 15 augustus, 9 oktober en 12 november 1 en 6 en 8 december.

De klassen voor deze dagen zullen niet worden ingehaald.

vakken
Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 4 andere vakken van ALICANTE – ELE USAL »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
12 weken
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum