Spaans Programma

Nosara Spanish Institute

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Spaans Programma

Nosara Spanish Institute

TAALPROGRAMMA'S

Nosara Spanish Institute Spaanse programma's kunnen als privé * of groepslessen worden gevolgd. De lessen worden elke dag gehouden van maandag tot en met vrijdag en zijn verdeeld in blokken van 1 uur en 40 minuten. Programma's kunnen worden aangepast aan de hand van de doelstellingen van onze student of universitaire vereisten en kunnen elke dag plaats bieden aan drie sessies van 1 uur en 40 minuten. Onze maximale groepsgrootte is zes studenten.

Hoewel het Nosara Spanish Institute ernaar streeft om aan de planningsverzoeken van elke student te voldoen, kunnen we geen specifieke tijdvakken garanderen vanwege het fluctuerende aantal studenten en niveauvereisten die we elke week ontvangen. Studenten zullen altijd worden gepland volgens hun Spaanse niveau.

Bepaalde aangeboden cursussen kunnen worden meegeteld voor studiepunten.

* Privélessen worden aangeboden op basis van beschikbaarheid.

SPAANS PROGRAMMA 20-UUR

Ons 20-uur durende programma omvat twee lessen van 1 uur en 40 minuten per dag. Dit is onze meest uitgebreide en effectieve cursusoptie die beschikbaar is. De twee klassen zijn over het algemeen gegroepeerd van 8.00 uur - 11:40 uur of van 13.00 uur - 16.40 uur.

SPAANS PROGRAMMA 10-UUR

Ons 10-uur durende programma omvat een les van 1 uur en 40 minuten per dag. Deze optie is het beste voor mensen met beperkte tijd om Spaans te studeren of voor diegenen die liever intensieve lessen proberen voordat ze zich toeleggen op het 20-uur durende programma. Klassen zijn 8-9: 40 uur, 10-11: 40 uur, 1-2: 40 uur of 3-4: 40 uur. Houd er rekening mee dat we een specifiek tijdsverzoek niet kunnen garanderen.

Spaanse Intensieve Groep

2018 Prijzen

Programma

Prive lessen

2018 Prijzen

PROGRAMMA
Deze school biedt programma's in:
  • Spaans


Laatst bijgewerkt op February 13, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
10 - 20 uur
Voltijd
Price
Prijs
210 USD
Locations
Costa Rica - Nosara
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Costa Rica - Nosara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan