Slimme steden

Tel Aviv University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Slimme steden

Tel Aviv University

Over

De laatste decennia zijn er ongekende bevolkingsgroei en verstedelijkingsgroei geweest met de implicatie dat vandaag, voor het eerst in de menselijke geschiedenis, meer dan de helft van de wereldbevolking in steden leeft. De gevolgen van deze urbanisatietrend samen met het begrip slimme steden zijn de instellingen van dit programma.

Gevestigd in de 's werelds slimste stad', wil het programma studenten kennis laten maken met zich snel ontwikkelende ICT (informatiecommunicatietechnologieën), en hoe het nieuwe mogelijkheden en kansen opent om een ​​aantal chronische stedelijke problemen op te lossen en enkele pas erkende milieu- en sociale problemen aan te pakken. .

De nadruk van het programma ligt op verkeerscongestie, stedelijke duurzaamheid, veerkracht, governance en stedelijke planning, terwijl we de meest prominente kwesties bespreken die verband houden met slimme steden zoals ethiek, transport, governance, stedenbouw en ontwerp, duurzaamheid en veerkracht. De cursus vindt plaats binnen en buiten het klaslokaal en omvat bezoeken aan de voorzieningen van Tel Aviv Municipality en ontmoetingen met stadsfunctionarissen die zich bezighouden met Smart City-oplossingen. Het programma is in samenwerking met 'City Centre' - het Research Centre for Cities and Urbanism van TAU. Het programma staat open voor afgestudeerde studenten en studenten in het laatste jaar van hun undergraduate-diploma.

Naast cursussen, TAU International biedt sociale activiteiten en uitstapjes in het hele land, zoals naar het noorden, de Dode Zee en Jeruzalem, worden uitgevoerd door onze Madrichim. Precieze datums hiervoor worden dichter bij de startdatum van het programma bekendgemaakt.

Applicatievereisten

verkiesbaarheid

Het Smart Cities-programma staat open voor afgestudeerde studenten en studenten in het laatste jaar van hun undergraduate-diploma. De cursus staat open voor ervaren studenten die zijn ingeschreven aan erkende instellingen voor hoger onderwijs buiten Israël. Over het algemeen geldt een minimum GPA van 80 op een schaal van 100, 3,0 op een schaal van 4,0 of gelijkwaardig.

Vereiste aanvraagdocumenten

Een complete aanvraag bestaat uit het indienen van alle benodigde documenten in een bijlage bij de online applicatie.

 • Online aanvraagformulier
 • Aanvraagkosten $ 60
 • CV / Resume
 • Officiële afschriften (originelen) van alle aanwezige hogeronderwijsinstellingen, inclusief een kopie van alle ontvangen diploma's. Alle transcripten moeten in het Engels zijn (of vertaald door een notaris).
 • Twee academische aanbevelingsbrieven
 • Stuur een kort (150 woorden) essay over waarom je wilt studeren op het specifieke programma dat je hebt gekozen.
 • Demonstrated Command of English: Alle aanvragers moeten bewijzen dat hun Engelse taalvaardigheid is gevalideerd door middel van een TOEFL- of IELTS-examen. Examens moeten vóór de uiterste inschrijvingsdatum worden afgelegd en officiële scores moeten door het testbureau rechtstreeks naar het TAU ​​International-kantoor worden gestuurd. TAU International's ETS-code is 7704. TOEFL-test (minimale score: geschreven 582, computergebaseerde 223 of iBT 89) IELTS-test (minimum score: 6,5). Uitzondering: studenten van wie het lager en voortgezet onderwijs plaatsvonden in Australië, Canada, Groot-Brittannië, Ierland, Nieuw-Zeeland of de VS zijn vrijgesteld van deze vereiste. Let op: studenten die in een van deze landen zijn geboren maar elders zijn opgeleid, moeten nog steeds voldoen aan de vereiste Engelse taal om hun aanvraag in te dienen.

Vereiste formulieren vóór het vertrek

 • Een kopie van een geldig paspoort
 • Een pasfoto
 • Medische vorm
 • Akkoordverklaring
 • Beveiligingsformulier
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
1 maand
Voltijd
Price
Prijs
2,000 USD
lesgeld
Locations
Israël - Tel Aviv, Tel Aviv
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2019
Israël - Tel Aviv, Tel Aviv
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan