Lees de Officiële Beschrijving

Ontwerpdenken is een innovatieve methodiek gebaseerd op een mensgerichte aanpak die complexe en onzekere problemen met design probeert op te lossen. Het is gericht op het vinden van unieke oplossingen voor dagelijkse uitdagingen.


Vacatures: 20/>

Duur: 5 dagen (35 uur) met een praktisch onderdeel


Overzicht/>


Ontworpen en gemaakt voor creatieven, artiesten, managers, ondernemers en mensen die geïnteresseerd zijn in een praktische opleiding, met praktische toepasbaarheid op het gebied van Design Thinking./>

Ons Design Thinking-cursusprogramma presenteert definities en concepten met betrekking tot creativiteit en design. Het stelt de deelnemers in staat te verkennen wat creativiteit in design is en het stelt hen ook in staat om creativiteitsmethoden te relateren aan verschillende concepten, namelijk de behoeften van de mensen, de behoeften van de consument en de gebruikersinterface. Gedurende de cursus zullen de deelnemers groepswerk uitvoeren en creatieve processen implementeren met behulp van verschillende technieken die verband houden met de ontwikkeling van creatieve vaardigheden.

Tijdens de cursus zullen verschillende modellen en methoden worden gepresenteerd, die de deelnemers in staat zullen stellen hun vaardigheden te ontwikkelen met betrekking tot brainstorming, lateraal denken en onderlinge verbinding van ideeën om ontwerpproblemen op te lossen.


Meertalige leraar./>


Schriftelijke cursusinhoud beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees./>


Programma/>


DAG 1/>

Inleiding tot ontwerpdenken - verleden en heden

Het eerste onderdeel introduceert de belangrijkste elementen van de ontwerpkennis in de benadering van het verleden en het heden. Een breder perspectief zal worden gepresenteerd, dat wil zeggen, de kennis over de manier van denken en de processen van de ontwerpers. Aan het einde van de dag zullen de deelnemers in groepen verdeeld worden en zal gevraagd worden om een ​​praktische uitdaging op te lossen door een groepsbord op Trello te creëren.


DAG 2/>

Ontwerpen als contextualisatie en raamwerk van het probleem

Component nummer twee heeft tot doel de deelnemers een dieper inzicht in de vorige module te geven, waarbij de nadruk ligt op de systemische aard van het ontwerp en wat het van de ontwerpprocessen verlangt. Deelnemers zullen de uitdaging van het vorige onderdeel blijven aangaan door het probleem en de verschillende manieren waarop het het ontwerpproces beïnvloedt in een context te plaatsen.


DAG 3/>

Ontwerpmodellen en -processen

Na het begrijpen van de holistische aard van Design Thinking, beschrijft component nummer drie de verschillende modellen die helpen bij het structureren van het ontwerpproces door middel van onderzoeksmethoden, prototypen en tests. In het tweede deel van dit onderdeel zullen de meest gebruikelijke observatie- en participatiemethoden worden behandeld, zoals de customer journey-methode, participatieve methoden en kwalitatieve analyse. Het concept van ideatie zal worden gepresenteerd, in de herinnering dat de verschillende kaders en contexten van het ontwerpprobleem kennis uit verschillende gebieden zouden moeten combineren.


DAG 4/>

Ontwerp als Outsourcing en Experimentatie

In component nummer vier zullen de deelnemers hun groepswerk blijven ontwikkelen. Na het bedenken van een idee, zullen de groepen de ontwerpoefening afronden, schetsen en modellen maken en bespreken, om tot een gemeenschappelijke conclusie te komen. Ten slotte zullen de groepen beslissingen nemen over de meest geschikte manier om het uiteindelijke project te maken.


DAG 5/>

Oprichting van het definitieve project

Op de laatste dag zullen de groepen hun laatste projecten afronden (met gebruikmaking van alle concepten, praktijken en methoden die tijdens de cursus zijn verworven) en worden ze uitgedaagd om hun werk te presenteren, ideeën te bespreken en nieuwe manieren om creatief denken te ontwikkelen.

Opmerking: elke deelnemer ontvangt een deelnamecertificaat / diploma en kan genieten van een registratiekorting in een van de LSDM-cursussen die 12 maanden geldig zijn.


prijzen/>

All-inclusive: lesgeld, intensieve cursus, dagelijkse koffiepauze, studiemateriaal en eindcertificaat

Voorwaarden:

1e prijs tot 23 februari

2e prijs tot 17 maart

3e prijs: latere data

Betaling via bankoverschrijving

Opleiding te volgen in:
Engels
Spaans
Portugees

Zie 1 andere vakken van London School Of Design And Marketing »

Laatst bijgewerkt op March 29, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Duration
5 dagen
Voltijd
Prijs
1,000 GBP
1e prijs all-inclusive: Londen 1.000 £, Madrid 890 £, Porto: 890 £. 2e prijs all-inclusive: London1.100 £, Madrid 990 £, Porto: 990 £. 3e prijs all-inclusive: Londen 1.250 £, Madrid 1.100 £, Porto: 1.100 £. Dezelfde dag All-inclusive: Londen 1.500 £,
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum