Shanghai Zomer Direct Inschrijving - Zaken In Aziƫ

IES Abroad

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Shanghai Zomer Direct Inschrijving - Zaken In Azië

IES Abroad

59241_pexels-foto-50868.jpeg

Waarom Shanghai?

Verkrijg een goed afgerond begrip van de Chinese zaken, economie en cultuur wanneer u direct aanmeldt bij het Antai College of Economics and Management (ACEM) aan de Shanghai Jiao Tong University, dat is de eerste business school in het vasteland van China om tripacreditatie door AACSB te hebben, EQUIS, en AMBA.

Wat je zal bestuderen

Antai's zomerprogramma leert internationale studenten uit meer dan 30 landen en regio's. Ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van internationale zaken, Chinese taal en cultuur en internationale betrekkingen, biedt dit indrukwekkende, Engels-geleerde programma cursussen in de klas, bedrijfsbezoeken, sociale evenementen en rondleidingen. Tijdens dit drie weken lange programma brengt u drie halve dagen aan aan toonaangevende bedrijven in diverse industrieën om u te helpen de Chinese bedrijfsomgeving te ervaren en een basisbegrip te ontwikkelen voor het Chinese ondernemerschap. Dit programma bevat ook gastsprekers, waaronder experts van multinationals van top merken, oprichters van succesvolle Chinese bedrijven en ondernemers van startende bedrijven.

Academici

IES Abroad's missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Daarom hebben we samengewerkt met Antai College of Economics and Management (ACEM) aan de Shanghai Jiao Tong University

Antai College van Economie en Management (ACEM), Shanghai Jiao Tong University

De Universiteit van Shanghai Jiao Tong University Antai College of Economics and Management (ACEM) is de eerste business school in het vasteland van China om triple accreditatie door AACSB, EQUIS en AMBA te hebben en internationale studenten uit meer dan 30 landen en regio's op te leiden. ACEM heeft een rijke geschiedenis en traditie die dateert uit de Business School van Nan Yang Public School, opgericht in 1903, en is toegewijd aan het opleiden van economische en management talenten met internationale competenties. Het bevordert wetenschappelijke en academische innovatie, richt zich op economische en sociale ontwikkeling en ondersteunt de groei van het bedrijfsleven.

Cursussen

Ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van internationale zaken, Chinese taal en cultuur en internationale betrekkingen, biedt dit indrukwekkende, Engels-geleerde programma cursussen in de klas, bedrijfsbezoeken, sociale evenementen en rondleidingen. Tijdens dit drie weken lange programma kijkt u uit naar een volwaardig academisch schema, vol met:

  • Symposium stijl klas sessies. Elke sessie presenteert een ander onderwerp van de Chinese zaken en bevat lezingen en discussies.
  • Teamactiviteiten om interculturele leiderschap en communicatievaardigheden te verbinden.
  • Chinese taallessen met een examen
  • Corporate speaker sessies door leidinggevenden en toonaangevende experts
  • Bedrijfsbezoeken in verschillende industrieën en over verschillende typen bedrijven (multinationale ondernemingen, joint ventures, staatsbedrijven)

Dagelijks leven

Een deel van het feit dat u zich thuis voelt in Shanghai, doet ons uiterste best om u veilig en verzorgd te voelen. Of het nu een oriëntatieprogramma is dat je op je gemak voelt, huisvesting die goed gelegen is en comfortabel is, of veldtochten die je van de gebaande paden afnemen. Alles gaat over onze studentendiensten. Dit is slechts een van de dingen waarvoor we bekend zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 26, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mei 13, 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
5,750 USD
Information
Deadline
Mar. 16, 2018
Locations
China - Sjanghai
Startdatum: Mei 13, 2018
Aanmeldingslimiet Mar. 16, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mei 13, 2018
China - Sjanghai
Aanmeldingslimiet Mar. 16, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

SHANGHAI | Study Abroad Blog | Xitang Watertown by Jonathan Thibeaux