Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht


Hooggeplaatste leiders in Azië staan ​​voor de dubbele uitdaging van het omgaan met unieke landelijke en regionale concurrentiepositie afmetingen, terwijl het proberen te integreren en met eenheden en entiteiten in de grotere wereldwijde milieu te coördineren. Zij ook het gezicht van de twee spanningen van het leveren van resultaten op specifieke verantwoordelijkheden en integratie en coördinatie van alle verschillende activiteiten, afdelingen en eenheden. De Senior Executive Program in Azië neemt een strategische en praktische aanpak voor deze uitdagingen. Als gevolg daarvan, de inhoud is zowel gericht op Azië en op hetzelfde moment omvat een breed scala onderwerpen, met inbegrip van de strategie, financiële analyse, human resource management, technologie en strategische marketing.


Wie zou moeten deelnemen

Dit programma is gericht op leiders in Azië die steeds meer brede verantwoordelijkheden. Dit omvat voorzitters van bedrijven, afdelingshoofden, regionale presidenten, regionale functie en bedrijfsleiders, alsook country managers en andere algemene managers.


Leerdoelen

Als deelnemer aan dit programma, zul je verbreedt je kennis van het land, regionale en functionele dynamiek, en verdiepen van uw capaciteiten op het gebied van de strategische uitdagingen en leiderschap. Concreet zal dit programma kunt u beter:- Kennismaken met unieke uitdagingen in de Aziatische regio en tegelijkertijd effectief te integreren met andere onderdelen van een wereldwijde business
- Verbeter uw onderneming concurrentievoordeel
- Verhoog uw onderneming value proposition aan klanten en het verbeteren van klanttevredenheid
- Aanpassing van organisatorische strategie en structuur
- Lood organisatorische verandering en transformatie
- Toptalent, en ontwikkelen van hun volledige potentieel
- Gebruiken technologie voor een geweldige productiviteit en voordeel
- Analyseer beslissingen en alternatieven waarin zowel financiële als niet-financiële instrumenten
- Adres verschillende stakeholders 'betreft, zoals aandeelhouders, gemeenschappen, overheden en werknemers


Unieke functies


Overeenstemming is met alle van de Universiteit van Michigan senior management programma, dit programma heeft een versneld tempo en hoge intensiteit. Formele klassen ontmoeten elke dag 08u00-16u00. Daarnaast zal er buiten de klas lezingen, case preparaten, groepsdiscussies en projecten. Deze activiteiten vinden doorgaans twee tot drie uur per dag. Echter, aan te moedigen om de algemene mentale en fysieke gezondheid, twee uur per dag (4-6 uur) worden aangewezen als vrije tijd. Er zijn een verscheidenheid van activiteiten in het hotel en de omgeving om van te genieten.Deelnemers aan onze senior leiderschapsprogramma's consequent opmerking dat een van de meest waardevolle aspecten van het programma is de intense en leuke interactie met de diversiteit van de andere deelnemers en onze faculteit. Daardoor bedraagt ​​de totale sfeer van het programma is een van de actieve betrokkenheid, discussie, vraagstelling, en het delen van ervaringen. Onze selectieve toelating normen rekening te houden met de ervaring van elke aanvrager, zodat het programma is de moeite waard voor alle leidinggevenden. Daarnaast hebben we draaien discussie en case study groepen, zodat de mate van diversiteit en interactie is gedurende de gehele de 9 dagen terwijl de deelnemers te leren kennen en met een optimaal aantal anderen in het programma werken.


In dit programma zullen we gebruik maken van een verscheidenheid aan werkvormen. Deze omvatten case studies, computersimulaties, video-presentaties, lezingen, kleine groepsdiscussies, individuele en groepsoefeningen. Wij organiseren ook diverse activiteiten buiten de klas met het oog op een grotere interactie en teamgeest te bevorderen tussen de deelnemers en docenten.


Zie 32 andere vakken van Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Juli 2019
Duration
9 dagen
Deeltijd
Prijs
11,800 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Sept. 2019