Science - toegang tot universitaire opleiding

Boston College UK

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Science - toegang tot universitaire opleiding

Boston College UK

Deze Toegang tot Science programma is bedoeld voor volwassenen geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van een carrière in de wetenschap of techniek velden.

Deze cursus is beschikbaar in Boston.

Succesvolle afronding van de cursus kan ook leiden tot progressie op universitair niveau opleidingen van de Academie. Je kon de HNC / HND in de Toegepaste Wetenschappen of Computing Systems en Ontwikkeling voor de deur en bij de studie tot de helft van de kosten van collegegeld.

Wat zal ik doen?

Het diploma wordt behaald door het bereiken van 18 Level 3 studiepunten in 3 hoofdvakken. Deze kunt u kiezen uit de volgende onderwerpen, Biologie, Natuurkunde, Wiskunde, Scheikunde of Computing.

Je zal ook volledige 3 Level 3 credits in Studievaardigheden: onderzoek en Verwijzen en 3 Niveau 3 credits in IT voor academische doeleinden.

Entry Kwalificaties

Hoewel het een voordeel dat u een volledige niveau 2 kwalificatie voorafgaand aan de inschrijving op de cursus, de enige vereiste is dat je op zijn minst een GCSE rang C in wiskunde te houden, en ten minste een GCSE rang D in het Engels (gelijkwaardige kwalificaties beschouwd) .

Waar kan dit leiden?

Succesvolle afronding van de cursus kunt u toestaan ​​dat directe toegang tot de universitaire studie over de cursussen, zoals Science betrekking graden, bijvoorbeeld; Engineering, agronomie, Radiologie, Genetics, Dierkunde, Automotive Engineering, Bio-medische wetenschappen, Computer ontwikkelaar, Bio-informatica, Web / Computer Games design, architectuur of om uw kansen op werk in een scala van organisaties te verbeteren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Boston College UK
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,384 GBP
Voor degenen 19-23 op de eerste dag van de cursus jaar, als dit je eerste Level 3 gangen uw kosten gratis moeten zijn.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Boston, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates