Schrijven voor tv intensieve (5 dagen)

Australian Film Television and Radio School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Schrijven voor tv intensieve (5 dagen)

Australian Film Television and Radio School

Heb je een leuk idee voor een tv-show, maar wat hulp om uw idee te nemen naar het volgende niveau nodig? Leer de fundamenten van een vorm van haalbare en originele tv-drama en comedy-serie concepten, waaronder het werken in een team schriftelijk omgeving, in deze vijf-daagse intensieve cursus.

De cursus omvat:

  • het proces van het begrip creatie van idee ontstaan ​​om begrip presentatie
  • de structuur van een tv-serie met en zonder commercials
  • hoe je A, B en C verhaallijnen lopen met behulp van thema en structuur
  • hoe je een 5 daad episode structureren
  • hoe je een schriftelijke toonhoogte te creëren
  • schrijven als onderdeel van een team op een bestaande voorstelling
  • de rol van een verhaal Producer en hoe de plotten kamer werken

LET OP: De deelnemers zullen niet werken aan hun eigen concepten in deze klasse, maar leren vaardigheden en technieken toe te passen op hun eigen ideeën na de cursus door het creëren van een reeks idee in de klas groepswerk en particiapting in een oefenveld met gastentoilet TV Network Executive.

Pre vereisten: Alles wat je nodig hebt is een passie voor schrijven, een aantal goede ideeën en veel enthousiasme voor het werken in TV Drama of Comedy.

Over de cursus Docent

Vicki Madden is een showrunner en schrijver met 25 jaar ervaring in de televisie-industrie, zowel in Australië en in het buitenland te werken als schrijver en showrunner op dergelijke shows als Halifax fp, The Bill, (UK), Trial & Retribution (UK) De Clinic (Ierland) , Water Rats en Blood Brothers een paar te noemen.

Vicki terug van vijf jaar in het buitenland in 2011 te beginnen met het ontwikkelen van haar eigen leisteen als producer en schrijver. Ze heeft net haar eerste bovennatuurlijke thriller, The Incident Kettering, een langverwachte 8 x 1 uur te wijten aan het scherm op Foxtel in november 2015. Momenteel Vicki werkt aan een nieuwe serie, The Vineyard, een moord-mysterie gevestigd in een historisch Tasmaanse Wijngaard en losjes geïnspireerd door Shakespeares Henry 1V. Ze is ook de ontwikkeling van een low-budget speelfilm ze hoopt te richten zich in 2016. Vicki is over het ontwikkelen en het helpen van opkomende schrijvers breken in tv gepassioneerd. Ze is ook een actief AWG lid en vertegenwoordigt de Guild in Tasmanië.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
5 dagen
Voltijd
Price
Prijs
850 AUD
Locations
Australië - Australia Online
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan