Over Ons

Keystone Academic Solutions  is een Noors bedrijf gevestigd in Oslo. Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van universiteiten, hogescholen en andere onderwijsinstellingen met de juiste toekomstige studenten. Eerder bekend als Masterstudies Marketing Group, zijn we gestart in 2002 om in te spelen op de snel groeiende globalisering van hoger onderwijs. 

Wij zijn experts in web marketing van hoger onderwijs en werken samen met meer dan 2800 scholen in meer dan 80 landen. Je kunt elke cursus of studie promoten bij het juiste publiek: of het nu gaat om een Master’ of een Bachelor’, een MBA, PhD, LLM, diploma, certificaat of simpelweg een zomercursus.

Wij beheren meer dan 250 websites wereldwijd die aangepast zijn aan jou doelgroep of toekomstige studenten. Wij zorgen ervoor dat jullie programma's gemakkelijk te vinden zijn in alle grote zoekmachines, omdat al onze sites geoptimaliseerd zijn voor lokale zoekmachines. Tenslotte, omdat onze websites beschikbaar zijn in meer dan 40 talen zijn wij in staat om echt alle markten aan te spreken die relevant zijn voor jou.

Met het succesvol afronden van Masterstudies.com, Bachelorstudies.com, MBAstudies.com, PhDstudies.com, Lawstudies.com en Academiccourses,com, zijn wij trots op onze groei tot de leidende web marketing provider voor hoger onderwijs. 

Met ingang van januari 2015 hebben wij 2,5 miljoej  unieke bezoekers per maand, die allemaal student zijn en zoeken naar hoger onderwijs.

It Fornebu

Keystone Academic Solutions

Address : Rolfsbuktveien 4D
1364 Fornebu, Norway.

Tel: + 47 23227250
Web: www.keystoneacademic.com

Keystone Academic Solutions has 13 years of experience in international Student Recruitment. If you want more enrollments, contact us today!