Schoolpsychologie programma

Eastern Kentucky University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Schoolpsychologie programma

Eastern Kentucky University

PROGRAMMA MISSIE

De missie van de Eastern Kentucky University School psychologie gespecialiseerde programma is om afgestudeerden die zich inzetten voor de productie van aantoonbare voordelen voor kinderen, jongeren, gezinnen en scholen onderwijzen. De school psychologie programma benadrukt een scientist-practitioner model, waarbij de wetenschap van de psychologie wordt gebruikt als een kader waarbinnen de school psychologen produceren positieve resultaten voor alle studenten. De visie van het programma, op basis van de NASP Blauwdruk voor opleiding en praktijk III, is dat alle afgestudeerden een hoog niveau van bekwaamheid in-data gebaseerde besluitvorming en verantwoording, juridische en ethische praktijk, interpersoonlijke communicatie, samenwerking en overleg, kennis zal bereiken en de waardering van individuele verschillen en diversiteit, kennis en begrip van de menselijke ontwikkeling, schoolsystemen en organisatie, home / scholen / gemeenschap samenwerking en informatie-technologie.

Programma beschrijving

De Psy.S. graad op school psychologie is een drie jaar, 71 uur per opleiding inclusief cursussen in de statistiek, onderzoek, psychologisch onderzoek, overleg, therapie, academische en gedragsmatige interventies en ethiek. Lees onze Model Curriculum voor een specifiek overzicht van de cursus eisen. De eerste twee jaar van het programma zijn gewijd aan cursussen en practicum ervaringen. Het derde jaar is gewijd aan een school psychologie stage. Samen met practicum en stageplaatsen, onze studenten ook diensten in de EKU Psychologie Clinic en neem deel aan onderzoeksgroepen onder leiding van de School Psychologie Faculteit leden. Dit programma zal je voorbereiden om effectief te voldoen aan de uiteenlopende psychologische en educatieve behoeften van de kinderen. Dit programma voldoet aan de toelatingseisen voor het nemen van de Kentucky schoolpsychologie certificatie-examen en heeft NCATE / NASP goedkeuring. Studenten zullen een MS graad in de Algemene Psychologie krijgen aan het eind van hun eerste jaar in de school psychologie programma. Studenten die met succes dit programma zal een master's degree in de algemene psychologie, evenals een specialist diploma op school psychologie verdienen voltooien.

Voor aanvullende informatie over de School Psychology Program en Eastern Kentucky University kijk dan op de School Psychology Handbook.

Toelatingsvoorwaarden

Algemene informatie met betrekking tot het aanbrengen van de EKU Graduate School Specifieke Toelatingseisen voor School Psychology Program Aanvragers

 • EKU Graduate School Toepassing
 • Officiële Academische Afschriften
 • Een minimum van vijf undergraduate psychologie cursussen, waaronder algemene psychologie, statistiek, en experimentele psychologie plus twee andere aanvaardbare cursussen.
 • Een minimale totale undergraduate Grade Point Average van 2,5 of 2,75 van de laatste 60 uur. Studenten ontvangen duidelijke toelating tot de graduate programma's in de psychologie hebben meestal een totale undergraduate Grade Point Average van 3,0 of hoger.
 • Een score op de Graduate Record Examination (GRE) moet worden ingediend.
 • Toelating concurrerend is en beperkt tot de beschikbare ruimte. Voldoen aan toelatingseisen, dus niet de toegang tot het programma te waarborgen.
 • GRE Target Scores
 • Verbaal Redeneren voorafgaand genomen om 1 augustus 2011 - 450 of verbaal redeneren nemen na 1 augustus, 2011-151
 • Kwantitatieve Redeneren genomen vóór 1 augustus 2011-490 of kwantitatieve Redeneren genomen na 1 augustus 2011- 147
 • Analytische Schrijven - 4.0
 • Drie brieven van aanbeveling moet worden verleend aan de afdeling psychologie, twee gerelateerd aan de gegradueerde grote, met ten minste één van de faculteit. Gelieve print de bijgevoegde brief; briefschrijvers moeten worden gevraagd om uw academische ervaringen en de voorbereiding voor graduate school aan te pakken. Aanvragen moeten uiterlijk op 15 januari worden ontvangen. Kennisgeving omtrent toelating meestal zal worden gemaakt in april. Studenten later toe te passen kan worden aanvaard als de ruimte beschikbaar is.
 • Hervatten / Vitae
 • Persoonlijke Verklaringen - moet een beschrijving van professionele doelstellingen, en de redenen voor die willen graduate school bij EKU wonen.

De persoonlijke verklaring moet ook ervaringen een aanvrager van het werken met kinderen (bijvoorbeeld kinderopvang, kerkelijke groepen, scholen, kinderopvang en / of sport), deelname aan het onderzoek (bijvoorbeeld assisteren bij onderzoek en / of het uitvoeren van een onderzoek), en betrokkenheid in groepen markeren (bv PsiChi, Griekse organisaties en / of non-profitorganisaties).

Schoolpsychologie Specialist Programma Toelating opleidingscommissie Psychologie Eastern Kentucky University 521 Lancaster Ave: iedere aanvrager moet de drie brieven van aanbeveling, persoonlijke verklaring rechtstreeks verzenden en hervatten / vita aan de afdeling Psychologie EKU op het onderstaande adres Richmond, KY 40475 De resterende toepassing materialen moeten rechtstreeks worden toegezonden aan de EKU Graduate School. De algemene informatie van toepassing die door de EKU Graduate School.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Richmond, Kentucky
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Richmond, Virginia
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates