Lees de Officiële Beschrijving

DEZE CURSUS WORDT IN DE PORTUGESE TAAL AANGEBODEN.

Om de schaal van het interieur onder de knie te krijgen, zal het zijn processen en tools in de praktijk moeten begrijpen, door flexibele en omkeerbare oplossingen voor de ruimtes aan te bieden.

Tijdens de helft van de cursus staat de student in direct contact met de markt, werkt hij met echte briefings en staat hij onder toezicht van professionals uit de regio.

Aan het einde van de cursus kan de student op een functionele manier ingrijpen in verschillende omgevingen, in gebieden zoals scenografie, commerciële en residentiële projecten.

REGISTRATIE EN INSCHRIJVING

Om het aanvraagproces te starten, klikt u op de knop Aanmelden, vult u alle gevraagde informatie in en uploadt u uw CV. Het curriculum wordt beoordeeld door onze medewerkers en daarna nemen we contact op met de instructies om het interview te markeren (indien nodig) en de inschrijving uit te voeren. De cursus kan worden uitgesteld of geannuleerd als deze het minimumaantal studenten niet haalt.

BETALING TOT 48X

De IED biedt de mogelijkheid om cursussen tot 48x te betalen. Vul het formulier 'Contact met ons op voor meer informatie' in.

Opleiding te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Zie 3 andere vakken van IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro »

Laatst bijgewerkt op October 2, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
270 uur
Deeltijd
Prijs
22,140 BRL
12x $ 2.050,00
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019