Sage "specialist" training (met salie 50 accounts v2009 en v2012

E-Careers

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Sage "specialist" training (met salie 50 accounts v2009 en v2012

E-Careers

Wat zijn de doelstellingen van deze cursus?

  • Werken door middel van deze zeer interactieve Sage training simulaties die u een efficiënte Sage gebruiker in een mum van tijd zal maken.
  • Begin bij het begin met de vennootschap Nominale waar u alles wat u moet weten van het opzetten van een nieuw nominaal record nominale rapporten leert.
  • In Company krijgt Financials op snelheid op audit, het proces balans, winst- en verliesrekening, balans, ratio, variantie, vorig jaar, BTW overdracht wizard en verifiëren van financiële rapportages.
  • Onze Banking hoofdstuk leidt u door middel van het opzetten van een nieuwe bankrekening, opname, verzoening, het betalen, en de afgifte van certificaten, de overdracht en de verklaringen en verslagen.
  • De diepgaande Customer Interface hoofdstuk brengt u al alles wat je moet weten van het opzetten en bewerken van klantgegevens te jagen schuld, het omgaan met facturen en terugbetalingen en nog veel meer.
  • In onze Supplier gedeelte leert hoe u op de top van houden alles-voorziening in verband met inbegrip van het opzetten en bewerken van leverancier een register, het beheer van de betalingen, het afschrijven van terugbetalingen, actualiseren en het creëren van nieuwe bestellingen, het plaatsen en het leveren van orders, het betalen van leveranciers, nieuwe dagboeknotities, batch inkoop en labels, brieven en rapporten.
  • In de sectie Instellingen nemen we u door de configuratie en alle standaard instellingen en voorkeuren u kunt uitvoeren op uw systeem om het werkend te krijgen op het optimale niveau voor u.
  • Onze Filing hoofdstuk leidt u door nieuwe bestanden, het openen van bestanden, het verwijderen van bedrijven, back-up, het onderhoud, het herstel, het importeren van bestanden en hoe te sturen, meldt u zich af en sluit af.
  • Tot slot in Tools & bewerken, vul uw leren met onze uitgebreide gids voor alles gerelateerd aan gereedschap.

Voor wie is het bedoeld?

Deze cursus is geschikt voor gebruikers die geen ervaring of mensen met enige Sage kennis die willen re-cap hun leren voordat u naar de intermediate en geavanceerde taken als de cursus vordert.

Vereisten

Er zijn geen eerste vereisten voor deze cursus.

Wat betekent deze cursus uit elkaar?

Een boekhouder kan verwachten om ongeveer £ 21k verdienen met potentie om verdere vooruitgang als assistent accountant, accountant of boekhouder hoofd.

Bron: PayScale

Wat gebeurt er na het aanvragen van informatie?

Zodra u hebben geïnformeerd wordt u gecontacteerd door een van onze gespecialiseerde carrière adviseurs die in staat zijn om u te voorzien van alle verdere informatie die u nodig zal zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
Deeltijd
Price
Prijs
60 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Slough, Engeland
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - UK Online
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates